Afbeelding

Huis te koop: Fabrieksstraat 60, Delft

wonen

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

DELFT – Zeven jaar geleden kwam Maarten Plooij in dit leuke driekamer appartement op de zesde verdieping wonen. Hij koos voor deze woning, omdat het complex vlakbij de binnenstad is. Je hebt vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht, dat in de toekomst met de parkachtige uitstraling van de nieuwe Spoorzone alleen maar fraaier wordt. Je kunt dit appartement zonder enige werkzaamheden betrekken, de aanwezige meubelen zijn eventueel over te nemen.

“Ik heb hier altijd alleen gewoond”, zegt Maarten. “Nu heb ik een nieuwe vriendin en gaan we samenwonen in Delfgauw. Mijn nieuwe vriendin wil graag buiten in de tuin zitten.”
De woonkamer is 46 vierkante meter, inclusief de inpandige serre, ook wel loggia genaamd. De kamer heeft een nette laminaatvloer. Doordat het een hoekappartement betreft, kun je van meerdere kanten door de ramen naar buiten kijken. Met aan alle zijden een fraai uitzicht. De loggia meet 2.82 bij 2.35 meter en is voorzien van openslaande ramen. “Je zit hier buiten, maar toch binnen”, zegt Maarten. “Eventueel is het nog mogelijk om de loggia bij de woonkamer te trekken.”
Aan de andere zijde van de woonkamer is een gedeeltelijk open hoekkeuken. Deze is 2.15 bij 2.65 meter en voorzien van diverse apparatuur, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi-oven of magnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. “Ik heb verschillende hoeken in de kamer voorzien van roestvrij stalen platen”, zegt Maarten. “Ook de lambrisering in de gang is van roestvrij staal.”
De woonkamer leent zich voor diverse andere indelingsmogelijkheden. Door middel van een aantal wanden zou bijvoorbeeld een extra kamer gemaakt kunnen worden. In de huidige situatie biedt de woonkamer een zee aan leefruimte. “Aan de voorkant van het appartement is er één grote slaapkamer en één kleine slaapkamer”, zegt Maarten. “Die laatste gebruik ik als logeerkamer, maar zou je ook heel goed als kinderkamer kunnen gebruiken.”
De grote slaapkamer is 2.80 bij 4.35 meter en heeft leuke hoge ramen. De andere slaapkamer bevindt zich aan de galerijzijde en meet 2.70 bij 2.55 meter. Hier is ook een inbouwkast met de opstelplaats voor de gasinstallatie met HR-combiketel. Alle kamers grenzen aan een centrale gang, die ook toegang biedt tot de badkamer en een aparte toiletruimte. De badkamer is modern uitgevoerd en voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafel en hier is ook de aansluiting voor de wasmachine te vinden. “Het is een heel rustig complex”, zegt Maarten. “De woning zelf is helemaal voorzien van dubbele beglazing en volledig geïsoleerd. Van geluiden van buitenaf is dus helemaal geen sprake.”
Bij dit appartement hoort een overdekte parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. In de onderbouw is verder een eigen berging aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De woning is dicht bij het centrum gelegen, maar ook de winkels van winkelcentrum De Hoven zijn vlakbij. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt 149 euro.

De vraagprijs voor deze woning is 194.500 euro. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Roepman Makelaardij, (015) 213 41 34 of www.roepman.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12