Afbeelding

Huis te koop: Koepoortstraat 38, Delft

wonen

Editie: Week 51, Jaargang 21 |

DELFT – André van den Heuvel en Linda Leemborg wonen sinds 2007 in deze leuke driekamer tussenwoning. Ze kwamen uit Rotterdam, maar Linda had al eerder in Delft gewoond. “Het is een hele leuke stad”, zegt Linda. “Toen we verhuisplannen hadden, heb ik André overgehaald om in Delft te komen wonen. Ik heb hier ook werk gevonden.”

De woning staat in één van de gezelligste straten van Delft. Toen André en Linda hier kwamen wonen, hebben ze onder meer een nieuwe eikenhouten vloer laten leggen. De doorgang naar de keuken hebben ze heel fraai laten maken en op zolder is een dakvenster gemaakt. “We hebben een gezellige woonkamer met een doorgang naar de open keuken”, zegt Linda. “Daarachter is de badkamer, wat gebruikelijk is bij dit soort binnenstadwoningen.”
De woonkamer met de houten vloerdelen heeft openslaande deuren naar de achtertuin. De tuin is ook te bereiken via de open keuken. Deze keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van een combioven, een vierpits gaskookplaat, een afzuigkap en een losse koel-vriescombinatie. “Zoals gezegd is daarachter de badkamer”, zegt André. “Deze heeft een lichtkoepel, die zorgt voor een prettige en natuurlijke lichtinval.”
De tuin, die dus zowel via de woonkamer als de keuken te betreden is, heeft een ligging op het noordwesten. In de zomer kunnen André en Linda dus heerlijk in de tuin zitten. “Je hebt tijdens de zomerdagen ook een heerlijke in- en uitloop tussen de kamer en de tuin”, zegt Linda.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers. Die aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastruimte. De tweede, nogal ruime slaapkamer is aan de achterzijde en hier is ook een vaste kast gemaakt. In de achterslaapkamer is er een vlizotrap naar de bergvliering, waar veel opbergruimte is. Hier is ook de opstelplaats voor de CV-combiketel (2000). “Je woont hier heerlijk dicht bij de stad”, zegt Linda. “Je loopt daar zo naartoe. Het is een leuke sociale, kindvriendelijke straat. Er is niet zo veel autoverkeer in de straat.”
Het is één van de gezelligste straten van Delft in een kindvriendelijke buurt. Het huis heeft een goede ligging ten opzichte van het centrum van Delft, voorzieningen, openbaar vervoer en de uitvalswegen. Het huis is aan de voor- en achterzijde in 2013 helemaal geschilderd. De woning staat op eigen grond.

De vraagprijs voor deze woning is 199.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) 213 51 39 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12