Afbeelding

Huis te koop: Storklaan 25, Delft

wonen

Editie: Week 35, Jaargang 21 |

DELFT – Tien jaar geleden kwam Bas den Dulk in dit sfeervolle vierkamer appartement wonen. Zijn vriendin Yvonne Harmsen woont nu twee jaar bij hem in. Deze woningen in het Agnetapark zijn voormalige arbeiderswoningen voor de werknemers van de Gistbrocades. “Voor mijn werk moet ik door het hele land”, zegt Bas. “Daarom is het prettig om dicht bij de uitvalswegen te wonen.”
Dit appartement bevindt zich in een hoek van het gebouw, verbindt als het ware twee delen van het gebouw. Hierdoor is het appartement 9 vierkante meter groter dan de andere appartementen. “In de woonkamer zijn er bovendien aan twee zijden ramen”, zegt Bas. “Hierdoor heb je een heerlijke woonkamer. Een prettige lichtinval en een vrij uitzicht over een groenvoorziening.”
Een jaar geleden is de woning helemaal opgeknapt. Alles is gedaan, de woonkamer heeft bijvoorbeeld een heel nieuwe laminaatvloer, dus een nieuwe bewoner kan er zo in trekken. Zelf hebben Bas en Yvonne een woning gekocht in het project IJsvogelhof in Rijswijk. “Daar krijgen we de beschikking over een tuintje”, zegt Bas. “Dat vind ik heel prettig, want ik houd erg van barbecuen.”
De woonkamer is 7.81 bij 3.79 meter. Er is een deur naar het balkon op het zuidwesten. De woonkamer is extra groot ten opzichte van de andere huizen aan de Storklaan. Namelijk 9 vierkante meter extra vloeroppervlak.”
De aangrenzende hoofdslaapkamer is 3.38 bij 3.70 meter en is voorzien van een schuifwandkast. Deze kamer heeft ook een deur naar het balkon aan de achterzijde. Ook is er een deur naar de badkamer. Deze ruimte is netjes uitgevoerd en is ook vanuit de gang bereikbaar. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een wasmachineaansluiting. “Je kunt hier heel comfortabel met zijn tweeën wonen, maar ook met een kind”, zegt hij. “Er wonen hier best wat kinderen in de buurt en met de buren maken we vaak een leuk babbeltje.”
De tweede slaapkamer is 4.16 bij 2.69 meter en heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde. Deze is ook bereikbaar vanuit de keuken. Die is 3.68 bij 1.79 meter, voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, een oven, een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. “Als laatste is er nog een slaap- of werkkamer aan de voorzijde”, zegt Bas.
De woning is helemaal voorzien van dubbele beglazing. Er is een inpandige berging in de onderbouw en in de buurt is voldoende parkeergelegenheid. Het appartementencomplex staat in de wijk Hof van Delft, op fietsafstand van het centrum. Het Agnetapark bevindt zich nabij diverse winkels en openbaar vervoervoorzieningen.
De vraagprijs voor deze woning is €167.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12