Afbeelding

Huis te koop: Zuideinde 226, Delft

wonen

Editie: Week 36, Jaargang 21 |

DELFT – Arjan Schuitman woont sinds 2009 in dit grote appartement met een prachtig uitzicht over de Schie. Hij kwam hier alleen wonen, maar woont er inmiddels samen met zijn vrouw. “Deze omgeving kenmerkt zich door een gezellige levendigheid”, zegt hij. “Je kunt hier diverse boten voorbij zien varen en het hele jaar komen er roeiers langs. Eind november kun je vanuit de kamer de intocht van Sinterklaas mee beleven.”
Arjan Schuitman trok in dit appartement en heeft toen meteen een fraaie vloer laten leggen. Verder heeft hij al het binnenwerk aangepakt en keukenapparatuur vernieuwd. “Alles ziet er zodoende weer fris en fruitig uit”, zegt hij. “Het bevalt ons hier perfect, toch willen we graag samen een nieuwe start maken, het liefst wel hier in Delft.”
Volgens Arjan kun je in dit appartement onbezorgd wonen. Het heeft een grote, lichte woonkamer met een aparte werkhoek. De bijzonder ruime en vooral lichte woonkamer is ongeveer 45 vierkante meter en heeft prachtige, nagenoeg nieuwe houten vloerdelen (Merbau). Half afgescheiden van de woonkamer is er een langwerpige keuken, die van alle gemakken is voorzien. De moderne half open keuken is 4.70 bij 2.51 meter en is voorzien van nieuwe inbouwapparatuur, namelijk een nieuwe combi-oven en een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is er een extra eet- of slaapkamer, die ook als hobbykamer ingericht kan worden. Deze is 2.57 bij 2.51 meter. Vanuit deze kamer kun je direct op het ruime balkon van ruim 6 vierkante meter komen. Deze is op het zuidwesten, dus je hebt er volop middag- en avondzon. “Hier kun je heerlijk buiten zitten na je werk”, zegt hij.
In het appartement zijn er nog twee slaapkamers van respectievelijk 3.79 bij 2.65 meter en 4.47 bij 2.89 meter. De badkamer is 2.77 bij 1.83 meter en heeft een douchecabine en een wastafel. Er is een inpandige berging waar de opstelplaats van de CV-combiketel (die jaarlijks onderhouden wordt), de wasmachine en de droger zich bevindt. Er is een apart toilet. “De meeste buren zijn  van vergelijkbare leeftijd of wat ouder, het is hier lekker rustig”, zegt hij. “Het complex heeft een prachtig en goed verzorgd liftenblok/trappenhuis. Er is een gezonde en actieve VvE, het groot onderhoud is dan ook prima in orde en er is een goed meerjarenonderhoudsplan. Ook het appartement zelf is netjes onderhouden, dus je zou er zo in kunnen trekken.”
De VvE-bijdrage is €174 per maand. In de onderbouw is er toegang tot een berging van 2.70 bij 2.70 meter. Bij het gebouw is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De woning bevindt zich op loopafstand van het centrum van Delft.
De vraagprijs voor deze woning is € 257.500 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Daal Makelaardij, (015) 2127300 of www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12