Afbeelding

Huis te koop: Ezelsveldlaan 131, Delft

wonen

Editie: Week 13, Jaargang 21 |

 

Modern hoekappartement in een verkeersluwe straat nabij het centrum

DELFT – Martin van der Vlugt en zijn vrouw Rochelle wonen nu ruim zes jaar in dit moderne hoekappartement. Het fraaie en modern afgewerkte appartement bevindt zich op de eerste woonlaag van een kleinschalig gebouw. Net in het centrum van Delft, in een verkeersluwe woonstraat. “Het is een mooi stukje aan de rand van het centrum”, zegt Martin. “Alles is dus eigenlijk op loopafstand.”

Hiervoor woonden ze anti-kraak in een bovenwoning aan de Houttuinen. Dat was leuk wonen, maar ze wisten dat het tijdelijk was. Daarom gingen ze op zoek naar een andere woning en vonden dit complex een goede optie. “Het werd destijds casco opgeleverd, dus we hebben de woning helemaal naar onze eigen smaak in kunnen richten”, zegt hij. “Vooral met de woonkamer zijn we heel blij, want die biedt ongelofelijk veel ruimte. Bovendien kun je door de schuifpui aan de achterkant nog net het scheepvaartverkeer voorbij zien varen.”
De reden waarom ze besloten hebben te gaan verhuizen is het ontbreken van een tuin. Ze zouden als volgende stap graag een huis met een tuin hebben. “Nu hebben we een volkstuin, iets buiten de stad”, zegt hij. “Het is leuk om wat te doen te hebben. Het is niet zo ver weg, maar het kost toch wel wat moeite en daarom willen we graag een huis met een tuin.”
Over deze woning zijn ze voor de rest helemaal tevreden. Je kunt op de veranda van 18 vierkante meter wel degelijk lekker buiten zitten en de zon schijnt tot een uur of twee de woonkamer binnen. De royale woonkamer met een open keuken is in totaal circa 44 vierkante meter. “We hebben destijds besloten de keuken langs één wand te plaatsen”, zegt hij. “Niet te veel de woonkamer in laten komen, zodat er lekker veel leefruimte is.”
Het is een moderne keukenopstelling, onder andere voorzien van een vijfpits-gaskookplaat, een recirculatiekap, een hetelucht-combioven, een koelkast en een volledig geïntegreerde vaatwasser. Daarnaast is er een bijkeuken van 2.25 bij 1.90/1.75 meter, met de aansluiting voor de wasmachine en de droger en de opstelling van de CV-HR-Combiketel (2006). “Het is een driekamerappartement”, zegt hij. “Naast de woonkamer is er een slaapkamer en een kamer die wij gebruiken als logeerkamer.”
De slaapkamer is 4.50 bij 2.60 meter en de logeerkamer is 4.50 bij 1.85 meter. De eveneens aan de hal grenzende badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douchecabine, een wastafel en een designradiator. Een leuk complex met twintig appartementen, met bewoners die in leeftijd variëren van begin dertig tot ongeveer zeventig. “Het is een straat zonder veel verkeer, maar toch is er altijd levendigheid”, zegt hij. Het appartement heeft een ideale ligging, met de Oostpoort op de hoek. Winkels, theater, bioscoop, restaurants en cafés vindt u op een paar minuten loopafstand. Uiteraard is het appartement geheel geïsoleerd en het complex is gebouwd onder GIW-garantie. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2012 uitgevoerd. In de kelder is er een eigen parkeerplaats (los te koop voor de bewoners) en een fietsenberging. De bijdrage voor de actieve Vereniging van Eigenaren is €147,89 per maand.

De vraagprijs voor deze woning is €250.000 k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, (015) 2125288 of www.vansilfhout.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12