Afbeelding

Huis te koop: Noordeinde 58, Delft

wonen

Editie: Week 38, Jaargang 21 |

DELFT – Marijke Rompa bewoont sinds 2007 dit stadsappartement in een rustig stukje van de Delftse binnenstad. Haar vriend Arne Tump is twee jaar geleden bij haar komen wonen. Hoewel hij zelf ook nog een eigen woning heeft. Ze hebben nu besloten om op zoek te gaan naar een groter huis buiten de stad. “We willen wel graag in deze omgeving blijven”, zegt Marijke.

Zij werkt bij het LUMC in Leiden en hij bij de Gemeente Delft. Het stadsappartement staat op een toplocatie aan het einde van de statige gracht van het Noordeinde. “Het is mij hier altijd goed bevallen”, zegt Marijke. “Vlakbij de binnenstad met zijn leuke winkels en kroegjes. Maar dit is wel een lekker rustig deel van de binnenstad.”
De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Het is gezellig vertoeven in deze woonkamer, die de vorige bewoner al helemaal had opgeknapt. Er is een halfopen keuken. De keuken heeft een moderne uitstraling en is ingericht met een koel-vriescombinatie, een vier pits gaskookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. “Een leuk onderdeel van de keuken is de bar”, zegt Arne.
Aan de achterzijde van de kamer is er een leuk balkon met uitzicht op de straat. “Van daaruit heb je een heel leuk uitzicht”, zegt Marijke. “We vinden het wel leuk om daar buiten te zitten, want daar schijnt de meeste zon. Je kunt ook buiten zitten op het binnenterrein, waar een leuke gezamenlijke binnentuin is.”
Het is een heel leuk appartement om met z’n tweeën te bewonen. Het zou ook heel geschikt zijn voor ouderen, want de woning is gelijkvloers. “De voorganger heeft het allemaal netjes achtergelaten”, zegt Marijke.
Het appartement heeft twee slaapkamers. Aan de achterzijde is een grote slaapkamer, die ook toegang biedt tot een balkon. Aan de voorzijde is ook een slaapkamer, die door Marijke en Arne in gebruik is als multifunctionele ruimte.”
De badkamer is helemaal gemoderniseerd en is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een wasmachineaansluiting. Er is een apart toilet met een wastafel. De woning heeft een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. “We hebben alle gemakken van de binnenstad”, zegt Marijke. “Je zit hier niet in de herrie. De tram stopt voor de deur en je bent ook zo bij de uitvalswegen.”
De ligging van de woning is zeer centraal, de winkelvoorzieningen en uitgaansgelegenheden zijn op loopafstand, de uitvalswegen naar Den Haag en Rotterdam zijn nabij en het openbaar vervoer (tram/bus) is op een steenworp afstand. Naast het levendige stadsleven is er op loopafstand het bijzonder groene recreatiegebied de Delfste Hout. De woning heeft een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De VvE is financieel gezond. De actieve Vereniging van Eigenaren vraagt een maandelijkse bijdrage van €125,- (2013) en in 2014 zal dit €137,- zijn. Een snelle oplevering is mogelijk.

De vraagprijs voor deze woning is €165.000,- k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Björnd Makelaardij, (015) 2135139 of www.bjornd.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12