Afbeelding

Bouw van de vierde fase van De Tuinen van Sion van start

wonen

Editie: Week 20, Jaargang 22 |

Op een feestelijke manier is afgelopen dinsdag de eerste paal geslagen van de vierde fase van het project De Tuinen van Sion.

RIJSWIJK – Op een feestelijke manier is afgelopen dinsdag, op 13 mei, de eerste paal geslagen van de vierde fase van het project De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten. De handeling werd verricht door wethouder René van Hemert van de Gemeente Rijswijk. De bewoners hebben op deze heipaal allemaal een persoonlijke boodschap achtergelaten.

De Tuinen van Sion fase 4 bestaat uit 25 duurzame ééngezinswoningen. Wonen in de Tuinen van
Sion wordt iets heel bijzonders. Grote huizen en tuinen, landelijk in het groen, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

De Tuinen van Sion groeit maar door
Met de start van fase 4 komt er weer een nieuw deel van de wijk tot bloei. De verkoop van de
woningen van fase 5 en fase 6 verloopt zo voorspoedig, dat nog dit jaar de bouw van deze fases een aanvang neemt. De bewoners van fase 1 hebben inmiddels hun nieuwe buren van fase 2 welkom mogen heten. De afgelopen weken zijn van deze woningen inmiddels de sleutels aan de nieuwe bewoners overhandigd.
In de komende tien jaar verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen nu en 2023 worden er
3.500 woningen gerealiseerd in Sion en aan ‘t Haantje. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk. Energiezuinig en dat ziet men terug in de energierekening. Maar ook duurzaam door de ruime opzet, standaard twee parkeerplaatsen per woning, de groene omgeving en het water in het gebied. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12