Afbeelding

Sprookjes komen echt uit in 1001Delft

wonen

Editie: Week 43, Jaargang 21 |

DELFT – Dat sprookjes echt uitkomen, dat laat het bouwproject 1001Delft van ontwikkelaar WeGAMBo v.o.f. (een samenwerking tussen Weboma en GAM van Leeuwen Beheer) wel zien. Het komt te liggen aan de bekende Arubastraat in de Indische buurt en zal een mooie blikvanger worden. 1001Delft zal worden opgebouwd uit eengezinswoningen, semi-bungalows, appartementen en penthouses in allerlei maten en uitvoeringen. Hierdoor zullen 27 woonwensen in vervulling gaan. Inclusief de droom van een eigen parkeerplaats, want alle bewoners in 1001Delft kunnen straks overdekt parkeren onder het appartementengebouw. En dat zo dicht bij het centrum! Dat is dus echt een bijzonder sprookje. Het is in 1001Delft inmiddels duidelijk dat de markt aantrekt. Bovendien zijn de prijzen aangepast aan de huidige marktomstandigheden en hiermee klaar voor de aantrekkende markt. “We merken de prijswijziging direct in het aantal geïnteresseerden”, zegt directeur Pim Koelemij van Weboma. “Het bestemmingsplan is definitief geworden, waarmee de bouw steeds dichterbij komt. Langzaam maar zeker worden in 1001Delft dan ook steeds meer woningen verkocht.”
De eengezinswoningen krijgen steeds meer aandacht. Deze woningen zijn goed bereikbaar voor de doelgroep en ook hiervoor is de interesse nu groot. Het concept van de Plusbungalows wordt volgens Koelemij nu ook goed begrepen. “De mensen die gekocht hebben zien het grote voordeel van kunnen slapen op de begane grond en de (klein)kinderen te logeren krijgen op de verdieping. Er zijn er nog beschikbaar.”
Binnenkort zullen er allerlei verkoopactiviteiten van start gaan. Kijk voor meer informatie op www.1001delft.nl. U kunt ook contact opnemen met Van Daal Makelaardij: www.vandaalmakelaardij.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12