Afbeelding

VakantieXperts Van der Werf is klaar voor het nieuwe jaar

kijk op de wijk

Editie: Week 50, Jaargang 20 |

Bij VakantieXperts Van der Werf treft u altijd de vertrouwde gezichten van Chantal, Daphne, Stefanie, Michelle, Tessa en Arjan.

DELFT – Bij VakantieXperts Van der Werf in de Hoven Passage (Martinus Nijhofflaan 60-62) zijn de nieuwe reisgidsen uit. Dit reisbureau kan elke reis moeiteloos voor u boeken, zodat u zorgeloos van een welverdiende vakantie kunt genieten. Bij VakantieXperts Van der Werf bent u verzekerd van veiligheid van boeken, vertrouwde gezichten, een goede service en een groot aanbod. Bij dit reisbureau maken sinds enige tijd reizen van Fox Vakanties en Pharos Reizen (ANWB) deel uit van het aanbod en binnenkort wordt hier ook BAOBAB aan toegevoegd. “Direct boeken via de site van de touroperator kan natuurlijk”, zegt Arjan Dijkshoorn. “Dat is misschien makkelijk, maar vervolgens moet je wel alles zelf regelen. Wie bij ons reisbureau boekt, is verzekerd van een prima service en een goede afhandeling.” VakantieXperts Van der Werf is aangesloten bij de SGR en ANVR, dit zijn garantiestellingen in de Nederlandse reisbranche. “Dat hebben de meeste internetaanbieders niet”, zegt hij. “Bij ons kunnen alle wensen ingewilligd worden, of het nu groepsreizen zijn, reizen voor alleengaanden of gezinnen.

Op maat gemaakte pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk.” De populairste bestemmingen zijn volgens Dijkshoorn momenteel Spanje, Turkije (vooral vanwege de all-inclusive mogelijkheden), de Kaapverdische Eilanden als alternatief voor de Canarische Eilanden en ook Gambia is bij veel mensen in trek. De reizen naar Amerika blijven altijd goed lopen, evenals de cruises. “Cruises zijn tegenwoordig niet meer alleen voor ouderen”, zegt hij. “We hebben cruises in het aanbod met voor ieder wat wils.” Waar u ook naartoe op vakantie wilt, bij VakantieXperts Van der Werf vind je dus altijd de reis die bij je past. Bezoek ook de Kerstmarkt in de Hoven Passage op zaterdag 15 december van 17.00 tot 21.30 uur, waar ook dit reisbureau zich onder andere met een Fotospel presenteert. Telefoon: (015) 2570678. Internet: www.reisburovanderwerf.nl of blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen via Facebook of Twitter.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12