Afbeelding

Sanisale staat voor badkamers en keukens van A tot Z

kijk op de wijk

Editie: Week 29, Jaargang 20 |

In de showroom van Sanisale is een groot aantal badkameropstellingen te zien en ook de levering van keukens is mogelijk.

DELFT – Een badkamer of een keuken koopt u voordelig bij Sanisale aan de Schieweg 93. Het is een sanitairspeciaalzaak, die zelfs een keuken aan kan bieden. Het bedrijf heeft vier maanden geleden de deuren geopend. In de showroom van 1.000 vierkante meter vindt u een groot aantal badkameropstellingen, sanitair en tegels en ook keukens. Voor ieder budget is er een geschikte badkamer of keuken te vinden. “Ook met een klein budget is er al een leuke badkamer of keuken mogelijk”, zegt Marcel Lodder, die het bedrijf samen met Johan van der Zwan leidt. “We hebben een adviserende rol en geven onze klanten graag een gedegen advies.” Sanisale heeft een dienstverlening van A tot Z. Dat betekent dat het niet alleen bij de aanschaf blijft, maar de badkamer kan ook bij u thuis worden bezorgd en zelfs geplaatst. “Niet alleen een hele badkamer kan worden geplaatst, maar dat geldt ook voor losse items”, zegt Lodder. “Een aanbetaling is overigens nooit nodig.”

Sanisale verkoopt 365 dagen badkamers en keukens voor de laagst mogelijke prijs. Natuurlijk zijn er ook regelmatig wisselende aanbiedingen, die op de website te zien zijn. Het bedrijf heeft een uiteenlopend aanbod, met een aantal aansprekende merken. Dit zijn bijvoorbeeld Prima Bad, HSK, GSI, Hot Bath, Grohe, Villeroy & Boch, Theba Lux en Pelipal. Het bedrijfspand staat op een zeer gunstige locatie, namelijk tegenover het tankstation van de Makro aan het einde van de Schieweg. De Makro trekt natuurlijk een heel groot aantal bezoekers, zodat ook Sanisale al snel opgemerkt wordt. Een oriënterend bezoek voor zichzelf of een bekende is dan al snel gemaakt. “Het is een groot pluspunt dat het bedrijventerrein SchieOevers zo in ontwikkeling is”, zegt Lodder. “Over een tijdje is het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op dit rijtje klaar en dan zullen nog meer mensen de Schieweg bezoeken. Dan zal er nog meer loop langs ons bedrijfspand zijn.” Een bezoek aan Sanisale is absoluut aan te bevelen, de keuze in badkamers en ook keukens is er enorm. Telefoon: (015) 2565568. Internet: www.sanisale.com.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12