Afbeelding

Vijf jaar Autohaag Zeeuw Delfgauw, het Experience Center voor Renault en Dacia

kijk op de wijk

Na vijf jaar is Autohaag Zeeuw Delfgauw uitgegroeid tot de grootste Renault- en Dacia-vestiging in de regio. Ed Mouton (inzet) toont trots het certificaat Erkend Duurzaam van de BOVAG Autodealers.

DELFGAUW – Het is deze maand alweer vijf jaar geleden dat Autohaag Zeeuw de deuren opende van een nieuwe vestiging op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw. De vestiging in Delft en die in Pijnacker werden samengevoegd in dit Experience Center voor Renault en Dacia.

Na vijf jaar kan worden gesteld dat deze vestiging echt een regiofunctie heeft gekregen in Haaglanden. Bij Autohaag Zeeuw aan de Exportweg 2 in Delfgauw, gunstig gelegen langs de N470, staan alle laatste nieuwe modellen van Renault en Dacia in de showroom. Na deze vijf jaar mag deze vestiging een groot succes genoemd worden, voor zowel Autohaag Zeeuw als Renault. “De auto’s staan dan wel te blinken, maar het zijn de medewerkers die het moeten doen”, zegt vestigingsmanager Ed Mouton. “De kracht is juist dat we al vele jaren werken met een hecht team, zowel in de verkoop, in de werkplaats als achter de servicebalie.

Naast alle nieuwe modellen van Renault en Dacia is het ook een Top Occasion Center, met een keuze uit ruim honderd gebruikte auto’s.”

De zakelijke markt wordt bediend door het PRO+ concept, welke ondernemers een optimale mobiliteit biedt. Er zijn gespecialiseerde verkoopadviseurs die alles kunnen vertellen over bedrijfswagens, op- en ombouwmogelijkheden, leasing en fiscale voordelen. Ook het onderhoud aan de zwaardere bedrijfswagens tot 4,5 ton is geen probleem. “Een snelle service is Renault Minute”, vertelt Mouton. “Hierbij kunt u zonder afspraak binnenrijden voor kleine reparaties of een onderhoudsbeurt. Onze gespecialiseerde Renault-monteurs regelen het terwijl u van een kopje koffie geniet en u kunt snel weer de weg op. Door de all-in prijzen weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Tevens geven wij garantie op de onderdelen en de montage.”

In Delfgauw werkt men ook milieubewust. “We zijn dan ook erg trots op het officiële certificaat Erkend Duurzaam dat we door de BOVAG uitgereikt hebben gekregen”, zegt Mouton. “We hebben een goede score van 8,6 gehaald.” Bezoek zeker eens de showroom de komende periode, want dit zijn de volgende introducties die gaan komen: de Dacia Lodgy, de volledig nieuwe Renault Clio en de elektrische auto’s van Renault.

Telefoon: (015) 2564400. Internet: www.autohaagzeeuw.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12