Afbeelding

Van der Velde Metaalbewerking: alles in huis

kijk op de wijk

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Adri van der Velde (links) en Hans Rensen aan het passen en meten in de werkplaats van Van der Velde Metaalbewerking.

DELFT – Het mooie van Van der Velde Delft BV, misschien wel beter bekend als Van der Velde Metaalbewerking, is dat het bedrijf werkelijk alles in huis heeft en daardoor zijn uitgebreide klantenkring goed van dienst kan zijn.

Van multinational tot particulier, voor iedere klant staat men klaar! Van der Velde Delft BV aan de Voltaweg 10 is gespecialiseerd in plaatbewerking, machinebouw, constructiewerken en heeft ook een uitgebreide draaierij.
De kracht van dit bedrijf ligt in het feit dat het door de grote voorraad, een uitgebreid en up to date machinepark en bovenal goed gekwalificeerd personeel, snel op vragen van klanten kan inspelen. En dat niet alleen in de werkplaats aan de Voltaweg, maar eventueel ook op locatie!
De voorraden bestaan uit diverse staalsoorten, diverse RVS kwaliteiten, aluminium en kunststoffen. Buis, koker, plaatmaterialen en stafmaterialen, het is er allemaal.
Het uitgebreide machinepark bestaat onder meer uit een kantbank, een guillotineschaar, diverse lasapparatuur (ook voor aluminium), een wals voor plaat en profielen, ponsapparatuur, enzovoort. De afdeling verspaning mag er ook zijn: het bedrijf beschikt over diverse conventionele draai- en freesapparatuur, maar ook een CNC gestuurde frees- en draaibank. Zoals al gezegd in de kop: alles in huis.
Geïnteresseerd geraakt? Kijk eens op de website: www.vanderveldemetaal.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan via info@vanderveldemetaal.nl. Telefoon: (015) 261 21 00.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12