Afbeelding

Alevo: Groots in klein

kijk op de wijk

Editie: Week 24, Jaargang 20 |

Bij Alevo Drukkerij van Menno Lups kunt u snel en betaalbaar drukwerk in een breed scala laten maken.

DELFT – Alevo drukt al 45 jaar voor bedrijven, verenigingen en particulieren alles wat men op papier wenst. Alevo is en blijft nog steeds de ‘drukker op de hoek’. Met een ruime collectie trouw- en geboortekaartboeken en met de mogelijkheden van de digitale printer is Alevo zéér sterk in familiedrukwerk.

Tevens biedt de digitale printer uitstekende mogelijkheden om kleinere oplagen in kleur te maken. Bijvoorbeeld voor folders, visitekaartjes en boekjes, zonder daar dozen vol drukwerk voor te hoeven bestellen. Uw eventuele eigen ontwerp kan door Alevo snel en betaalbaar verwerkt worden in elke gewenste oplage. Voor diegenen die wel een idee hebben, maar er zelf niet helemaal uitkomen, zijn de DTP'ers Fred en Laura vaak de oplossing om tot het juiste resultaat te komen. Naast het familiedrukwerk houdt Menno Lups zich bezig met het drukken van alle overige drukopdrachten, zoals briefpapier, facturen, visitekaartjes, enveloppen, flyers enzovoorts.

Het bedrijf van Menno Lups is al 28 jaar gevestigd aan de Lagosweg 11 en het is ook nog makkelijk bereikbaar via de A4, de Kruithuisweg en tramlijn 1 en 19. Alevo is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12