Afbeelding

Actieperiode met kortingsbonnen bij DA Drogisterij Buitenhof

kijk op de wijk

Editie: Week 35, Jaargang 22 |

Bedrijfsleider Katinka samen met collega Anouk in de DA Drogisterij in winkelcentrum Buitenhof.

DELFT – DA Drogisterij Buitenhof staat onder meer bekend om de ruime openingstijden. De drogisterij in winkelcentrum Buitenhof (Vrijheidslaan 22) is doordeweeks geopend van 9.00 tot 19.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur. “In onze drogist werkt een aantal dames met de achtergrond van schoonheidsspecialiste”, vertelt bedrijfsleider Katinka de Blij. “Ze hebben dan ook veel kennis over alle artikelen in de zaak en kunnen de klanten het beste advies geven.” Tegenwoordig kun je in de DA Drogisterij ook terecht voor het zetten van oorgaatjes. Momenteel heeft de drogisterij een samenwerking met de tegenovergelegen Jumbo Supermarkt. Op de achterkant van de kassabonnen van beide winkels staan in de actieperiode kortingsbonnen. Elk van die bonnen geeft een korting van 20 procent op een artikel naar keuze.
“De diensten van ons PostNL servicepunt omvatten natuurlijk post verzenden en ophalen, kentekens overschrijven of schorsen en verder kun je er terecht voor de Vispas, beltegoed, cadeaubonnen  en postzegels. Binnenkort verwachten we ook Money Gram, geld versturen naar 200 landen”, gaat ze verder.
“Bij ons ING servicepunt kan geld opgenomen en gestort worden, maar ook een rekening kan hier geopend worden. Vervolgens kun je de pincode en het wachtwoord later op komen halen. Alle diensten kunnen tijdens alle openingsuren van de winkel worden uitgevoerd.”
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12