Afbeelding

Een lentefeestje is niet compleet zonder Rozema Verhuurbedrijf

kijk op de wijk

Editie: Week 13, Jaargang 22 |

De lente is weer begonnen en dan gaan de mensen weer leuke feesten en partijen organiseren. Rozema Verhuurbedrijf kan alles leveren voor een geslaagd feest of partijtje.

DELFT – Rozema Verhuurbedrijf aan Einsteinweg 14-16 staat al sinds jaar en dag bekend als hèt facilitair bedrijf voor feesten en partijen. Nu de meteorologische lente weer is begonnen en de zomertijd binnenkort weer aanbreekt, heeft Rozema Verhuurbedrijf zich helemaal op de aankomende periode gericht, want u begrijpt dat Rozema Verhuurbedrijf hoogtepunten per seizoen kent. Zo staat de lente en de aansluitende zomer in het teken van Pasen, lentefeesten, Koningsdag, sporttoernooien, de examen-, buurt- en straatfeesten.

De aftrap van het seizoen. “Bedrijven kunnen bijvoorbeeld denken aan een Paasbrunch op het werk”, zegt Gertjan Rozema. “Zo bieden wij praktische pakketten welke uit te breiden zijn met bijvoorbeeld appel-groene of gele statafelrokken met sfeervolle tafeldecoraties, alles is mogelijk om het geheel sfeervol aan te kleden.” Ook het faciliteren van feesten op bijvoorbeeld Koningsdag is bij Rozema Verhuurbedrijf in goede handen. “De barbecue, biertaps, statafels in oranje tinten, alles is mogelijk”, zegt hij. “De komende periode zijn we ook geënt op familiedagen en jeugdtoernooien bij sportverenigingen. Van poffertjes tot popcorn, suikerspinnen, barbecues, een biertap, statafels, podia.” Rozema Verhuurbedrijf heeft een groot aandeel gehad in het welslagen van de afgelopen editie van NLdoet, een dag waarbij iedereen zich inzet om zijn eigen buurt weer schoon en netjes te maken. Hier leverde Rozema Verhuurbedrijf een bijdrage aan, door bijvoorbeeld voor een gereduceerde huurprijs bepaalde huurartikelen te faciliteren. Denk hierbij aan koffie- en theeapparatuur. De komende week is de Week van het Zwerfafval. Gaat u daarbij ook aan de slag en wilt u hierbij iets organiseren? Een leuke afsluitende barbecue? Rozema Verhuurbedrijf kan hier alle benodigdheden snel voor leveren! En zo wordt de Week van het Zwerfafval toch weer een heel stuk leuker. Interessant? Bekijk de Facebook-pagina van Rozema Verhuurbedrijf voor de volledige agenda, www.facebook.nl/rozema-verhuurbedrijf. Telefoon: (015) 212 43 13. Internet: www.rozemaverhuur.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12