Afbeelding

RS accountancy & advies helpt u met uw belastingzaken

kijk op de wijk

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

Dorothé Timmermans en Rajesh Sommandas van RS accountancy & advies.

DELFT/DE LIER - RS accountancy & advies is een organisatie met vestigingen in Delft en De Lier. Het kantoor is gestart in 2007.
De personen hierachter zijn Rajesh Sommandas en Dorothé Timmermans. Beide zijn Accountant-Administratieconsulent (AA) en Belastingadviseur (RB) en hebben ruim 25 jaar ervaring in de accountancy.
“Wij zijn een kantoor dat zich richt op bedrijven uit het MKB en ZZP’ers”, begint Dorothé. “Hiernaast bedienen wij ook de particuliere markt voor wat betreft de fiscale aangiften, onder meer de inkomstenbelasting. Kwaliteit van de dienstverlening en tevreden cliënten, daar draait het bij ons om. We hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact met de ondernemer en de particulier. Op deze manier blijven wij geïnformeerd over het reilen en zeilen bij onze cliënten, zodat we kunnen meedenken.”
RS accountancy & advies is een kantoor met een brede kennis en ervaring op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening. “Niet alleen gaan we in op het behaalde resultaat, maar we gaan ook in op de ontwikkelingen in de (nabije) toekomst en de te nemen beslissingen.”
De administratieve taken bevatten onder meer: het inrichten en verzorgen van administraties, het begeleiden bij administraties indien de cliënt dit zelf verzorgt, het maken van tussentijdse rapportages en het verzorgen van de aangifte omzetbelasting.
“Wij maken gebruik van de nieuwste online software voor het voeren van uw administratie. U krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een app waarmee u eenvoudig een foto van bonnetjes kunt maken, waarna deze direct naar uw administratie verzonden worden. Daarnaast heeft u toegang tot uw eigen administratie.”
Op fiscaal gebied verzorgt RS accountancy & advies de aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers. “Tevens verzorgen we de aangiften vennootschapsbelasting en loonbelasting. Wij zorgen ervoor dat u aan de wet- en regelgeving blijft voldoen en dat eventuele nieuwe fiscaliteiten optimaal worden benut.”
U kunt een afspraak maken in Delft, aan de Aziëlaan 323 via (015) 889 02 46 of in De Lier aan de Leemolen 44 via (0174) 512 236. Het mailadres is info@rsaccountancy.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12