Afbeelding

Iedereen die van dansen houdt mag bij Dansplaats Delft komen

kijk op de wijk

Editie: Week 25, Jaargang 23 |

De open dag van Dansplaats Delft mocht rekenen op een geweldige opkomst, vooral ook van een heleboel jeugdigen.

DELFT – De open dag van Dansplaats Delft in Sporthal De Buitenhof is een groot succes geworden. De open dag was bestemd voor kinderen van vier tot achttien jaar.
Bianca de Ruijt is de grondlegger van Dansplaats Delft. In feite is zij haar hele leven in balletstudio's te vinden. Vanaf haar vierde wel te verstaan. “Wat begon met algemene dansvorming groeide uit tot steeds meer”, vertelt ze. “Op mijn zestiende jaar ben ik gestart als danseres bij een showballet. Heel veel geleerd en mooie dingen mee mogen maken. Vanaf dat moment workshops gedaan in allerlei dansstijlen, heb ik opleidingen gevolgd en ben ik begonnen als dansdocente voor kinderen en volwassenen. Dansen is mijn passie en ik probeer mijzelf steeds verder te ontwikkelen en me nieuwe dansstijlen eigen te maken.”
Dansplaats Delft is sinds het begin van dit jaar een onderdeel van Dansschool Wesseling geworden. Een zeer succesvolle dansschool op het gebied van kleuterdans, ballet, modern, modern jazz, musical jazz, streetdance, hiphop, zumba en bodyshape. Kortom de solo-dansstijlen, zonder danspartner. De dag begon met een inlooples voor Kleuterdans, van vier tot zes jaar, en een workshop Streetdance voor de iets oudere kinderen. Het programma bestaat verder uit de audities Hiphop, Jazz workshops, Cha Cha workshop en optredens van de demoteams. Er waren Silent Disco en een kleurwedstrijd. Kortom, iets leuks voor iedereen. “Sinds januari van dit jaar heeft Dansschool Wesseling de regie van mij overgenomen”, zegt ze. “Ik zal nog wel actief blijven als docent en adviseur.” Kijk voor meer informatie op www.dansplaatsdelft.nl en kijk ook even op www.dansworkz.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12