Afbeelding

Autohaag Zeeuw Delft, de grootste Renault-dealer van de regio, dichtbij u in Emerald

kijk op de wijk

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

De Renault Minute Service, klaar terwijl u wacht, ideaal voor Wippolder-bewoners.

DELFGAUW – Misschien wist nog niet iedere bewoner het, maar de wijk Wippolder heeft een groot Renault-dealerbedrijf vlak bij. In Emerald namelijk, aan de Exportweg 2, staat het pand van Renault dealerbedrijf Autohaag Zeeuw. Dit is de grootste Renault-dealer van de hele regio. “Voor de wijkbewoners is onze Renault Minute Service juist heel interessant”, vertelt vestigingsmanager Ed Mouton. “Veel bewoners van de wijk Wippolder weten die service inmiddels dan ook goed te vinden.”

Renault Minute Service is 'klaar terwijl u wacht'. Helemaal ideaal als het dealerbedrijf zo dicht bij gevestigd is. “De Renault Minute Service is zelfs op zaterdagochtend geopend”, aldus Mouton.
Autohaag Zeeuw Delft heeft verder een prachtige, zeer uitgebreide werkplaats. Modern uitgevoerd, waar alle reparaties en het onderhoud vakkundig kunnen worden uitgevoerd. “Perfecto Mundo dus. Over openingstijden gesproken, ons bedrijf heeft sowieso heel ruime openingstijden, namelijk van zeven uur in de ochtend tot zeven uur in de avond”, vertelt Mouton. “Uniek hier in de regio.”
Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bent u bij Autohaag Zeeuw Delft natuurlijk aan het juiste adres. In de zeer grote showroom staan de laatste nieuwe modellen van Renault en de laatste modellen van Dacia op hun nieuwe eigenaar te wachten. Onlangs hebben ook de nieuwe Renault Kadjar en de Renault Espace hun opwachting in de showroom gemaakt. Helemaal in dezelfde nieuwe lijn als de succesvolle Clio en Captur. “Daarnaast is er een ruime keuze uit meer dan honderd topoccasions”, zegt Mouton. “Ideale tweedehands auto's, waarbij alle merken vertegenwoordigd zijn.” Telefoon: (015) 256 44 00. Internet: www.autohaagzeeuw.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12