Afbeelding

Documentatiemarkt Onderwijs in de Hoven Passage

kijk op de wijk

Editie: Week 21, Jaargang 23 |

De aanblik van winkelcentrum de Hoven Passage aan de zijde van de Martinus Nijhofflaan verandert met rasse schreden.

DELFT – Winkeliersvereniging de Hoven Passage maakt het mogelijk om op zaterdag 30 mei 2015 van 10.00 tot 16.00 uur een informatie- en documentatiemarkt van, door en over het basisonderwijs en de buitenschoolse opvang in Delft en omstreken te houden. Deze markt vindt plaats in het overdekte winkelcentrum. De organisatie is in handen van ETP Holland-de Delfiade.

Het basisonderwijs en de voor-, tussen- en naschoolse kinderopvang uit Delft presenteert zich hier aan belangstellende ouders en opvoeders door middel van gesprekken, documentatie, flat-screens en interactieve deelname. De Hoven Passage is zowel per openbaar vervoer, de tram 1, de bus 60 en de bus 64, als per auto goed bereikbaar. Alle basisscholen in Delft verlenen hun medewerking, dus iedereen kan zich volop oriënteren.
Wie de Hoven Passage aan de buitenkant aanschouwt, ziet dat er volop ontwikkelingen zijn. Aan de zijde van de Troelstralaan is het werk aan de nieuwe bestrating, in verband met de aanbouw volop gaande. Aan de zijde van de Martinus Nijhofflaan vordert de bouw van de Woontoren 1 met forse stappen. De Woontoren bestaat straks uit 83 koop- en huurappartementen. De eerste tien verdiepingen tellen huurappartementen en de elfde en twaalfde zijn koopappartementen. De bouw is begonnen in juli 2014 en de verwachting is dat de appartementen deze zomer worden opgeleverd. Informatie over de Onderwijsmarkt vindt u op www.de-hovenpassage.nl of www.facebook.com/onderwijsmarkt.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12