Afbeelding

EDA de Heus breidt het totale servicepakket uit

kijk op de wijk

Editie: Week 41, Jaargang 22 |

Eigenaar Aad van Winden bij de nieuwe huurauto, een Kia Rio, die al vanaf een luttel bedrag per dag kan worden gehuurd.

DELFT – Bosch Car Service EDA de Heus aan de Schieweg 63 is een universeel autobedrijf. Voor dit bedrijf geldt, dat de mobiliteit van de klanten de hoogste prioriteit heeft. “Het hele traject rond de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto kan door ons geregeld worden”, zegt directeur Aad van Winden. “Ook voor de leaserijder heeft EDA de Heus geen geheimen. Wij zijn voor bijna alle leasemaatschappijen een gerespecteerde partner, vooral door onze vakbekwaamheid (lees kwaliteit), korte lijnen en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bosch Car Service staat ergens voor!”

Bij EDA de Heus is er ook altijd de mogelijkheid van een huurauto. Kortgeleden heeft het bedrijf er een nieuwe huurvloot bij gekregen voor particuliere en zakelijke verhuur. Er is een Suzuki Alto te huur als A-klasse vanaf 29 euro inclusief BTW per dag. En een Kia Rio als B-klasse vanaf 39 euro inclusief  BTW per dag. Zie voor meerdere mogelijkheden de website. Breng snel eens een bezoek aan EDA de Heus of kijk op de website voor alle denkbare diensten die het bedrijf kan leveren. Bent u op zoek naar een bepaald merk en type auto? Dan kunt u dit bedrijf de opdracht geven voor u op zoek te gaan via een zoekopdracht. Uiteraard met behoud van volledige garantie.
Ook de bezitters van een Ford die na het sluiten van de officiële Ford-dealer zoekende zijn naar een gespecialiseerd onderhoudsadres, zijn bij dit universele autobedrijf aan het juiste adres. De monteurs van Bosch Car Service EDA de Heus zijn volledig opgeleid en gespecialiseerd in het servicen en onderhouden van meerdere  merken. “Ook uw Ford heeft geen geheimen voor onze monteurs”, zegt Van Winden. “De fabrieksbepalingen van elk merk worden via Bosch doorgekoppeld naar EDA de Heus. Hierdoor zijn we volledig op de hoogte van de nieuwste en modernste ontwikkelingen. Of het nu gaat om het resetten van systemen, foutcodes uitlezen of elektrische storingen doormeten, EDA de Heus gaat er voor.” Telefoon: (015) 261 81 81. Internet: www.edaheus.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12