Afbeelding

Gratis wintercontrole bij Idenburg Car Solutions

kijk op de wijk

Editie: Week 53, Jaargang 20 |

Sinds kort is het mogelijk om een virtuele rondleiding door het bedrijf te doen op de website van Idenburg Car Solutions.

DELFT – Alle vaste klanten van Idenburg Car Solutions kunnen het nieuwe jaar goed beginnen met een GRATIS wasbeurt. “Hiermee willen we iedereen belonen die jarenlang vertrouwen in ons heeft gesteld”, zegt Martin Idenburg. Idenburg Car Solutions is twintig jaar geleden begonnen als poetsbedrijf. In de loop der jaren is het bedrijf aan de Schieweg 81 steeds verder gegroeid. Er zijn steeds meer nieuwe onderdelen bij gekomen. De poetsafdeling is uiteraard nog steeds een heel belangrijk onderdeel. Bij Idenburg Car Systems kunt u terecht voor een totaalpakket op het gebied van inbouw, uitbouw en/of overbouw van carsystemen, zoals carkits, navigatie- en/of ritregistratiesystemen, cruise control, speciale verlichting en beveiligingssystemen. Idenburg Car Wash heeft de modernste middelen om uw auto grondig maar veilig te wassen: zorgvuldig gefilterd kalkvrij water uit eigen waterbron, superzachte wasborstels en speciaal ontwikkelde reinigingsvloeistoffen die ervoor zorgen dat uw auto droog en hoogglanzend de wasstraat verlaat.

U kunt in de wasstraat kiezen uit vijf wasprogramma’s: van eenvoudig wassen en drogen tot en met een totale reiniging van de buitenkant, inclusief bodem en velgen, afgewerkt met hardwax en glanspolish. Met de auto door de wasstraat? Maak dan na het wassen gratis gebruik van de overdekte stofzuigers! Voor de autobezitters die graag zelf hun auto willen wassen zijn er vijf wasboxen beschikbaar waarvan er één speciaal voor busjes en campers of caravans, aan één zijde voorzien van een handig en veilig loopperron. “Alle klanten die bij de Makro tanken en met hun bonnetje naar Idenburg Car Wash komen, mogen voor de helft van de prijs door de wasstraat”, zegt Martin Idenburg. “Om alvast in winterstemming te komen, kunt u hier terecht voor een gratis Wintercontrole, waarbij de auto op vijftien punten wordt nagekeken.” Het bedrijf heeft ook een reparatieafdeling, voor onderhoud aan alle merken auto’s en APK. Sinds kort is het bedrijf aangesloten bij Beste Garage met recensies van andere klanten (kijk op www.bestegarage.nl). Wilt u alvast kennis maken? Doe dan de virtuele rondleiding op de website van het bedrijf. “We willen alle mensen bedanken die ook dit jaar weer vertrouwen hebben gesteld in ons bedrijf”, aldus Idenburg.

Telefoon: (015) 2571670. Internet: www.idenburgcarsolutions.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12