Afbeelding

Specsavers Delft viert zijn tienjarig jubileum0

kijk op de wijk

Editie: Week 8, Jaargang 22 |

Het team van Specsavers Delft, met uiterst rechts Henk van het Hof, nodigt iedereen van harte uit voor de feestweek ter gelegenheid van het tienjarig bestaan.

DELFT - Henk van het Hof, eigenaar en opticien van Specsavers Delft aan de Brabantse Turfmarkt 91: “De inwoners van Delft en omstreken hebben ons tien jaar geleden hartelijk ontvangen. Mede dankzij hen kunnen we nu ons jubileum vieren. Daarom willen we graag iets terugdoen. Ik wil iedereen dan ook van harte uitnodigen om tijdens de feestelijke actieperiode langs te komen!”

Niet alleen krijgen klanten in de feestweek van 24 februari tot en met 1 maart een tweede bril gratis, zij maken ook nog eens kans op een reis naar Londen. Eenieder die raadt hoeveel munten er in de vaas zitten, maakt kans op een citytrip naar LONDEN. Daarnaast organiseert de winkel op 25 februari een horendag en op 26 februari de vroege-vogel actie. De eerste drie klanten die in pyjama tussen 8.00 uur en 9.30 uur langs komen, krijgen een montuur van 139 euro gratis. Tijdens de ladies night op 27 februari van 18.00 uur tot 21.00 uur krijgen de dames bij aankoop van een bril een make-over cadeau.
Ze hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten. De medewerkers in de winkel worden regelmatig geschoold op het gebied van service, kwaliteit, product en mode. Van het Hof vertelt: “Natuurlijk is het belangrijk dat diegene die je ogen en oren meet gediplomeerd is, maar bij Specsavers gaan we nog een stap verder. Wij stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en zich volop te ontwikkelen. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialiteit. En op dat gebied wordt hij of zij dan ook extra geschoold.” Hiermee zijn de inwoners van Delft verzekerd van de beste service en een professioneel advies. Telefoon: (015) 214 02 05. Internet: www.specsavers.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12