Afbeelding

Clubvoetbaldagen bij SV Wippolder, daar leren voetballers heel wat bij

kijk op de wijk

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

Kinderen van zes tot en met dertien jaar kunnen zich helemaal uitleven tijdens de Clubvoetbaldagen bij SV Wippolder.

DELFT – De beste trainers van de club en een uitgekiend programma. Zodat je zeker weten je voetbalskills verbetert in de zomervakantie 2015. Iedereen kan inschrijven. Ben je een voetballer van zes tot en met dertien jaar? Kom dan drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. “Het wordt een voetbalfeest”, zegt Marjolein Schrok van SV Wippolder, coördinator van dit evenement. “De landelijke organisatie bestaat al heel wat jaren, maar nu voor het eerst wordt het georganiseerd bij ons op de velden van SV Wippolder. Het is een unieke kans om als gastheer van dit evenement te mogen fungeren. Inmiddels hebben we al z'n zestig aanmeldingen binnen! Een goed resultaat!”

Je wordt helemaal verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, een lekkere lunch, te gekke animaties en een spetterende voetbaloutfit. Natuurlijk slaap je lekker thuis in je eigen bedje. Maar voor de rest van de dag ben je gast van SV Wippolder. Ook ideaal voor heel drukke ouders. De Clubvoetbaldagen vinden plaats op 19, 20 en 21 augustus 2015. Meld je nu aan voor deze topdagen in je vakantie en schrijf snel in want vol is ook echt vol!
De inschrijving is open voor iedereen in de regio. Hierdoor kom je ook tegen jongens en meisjes van andere scholen en voetbalclubs te spelen. Bovendien maak je veel nieuwe voetbalvrienden. Je hoeft geen lid te zijn van SV Wippolder om je in te schrijven.
Het speciale trainingsprogramma van de Clubvoetbaldagen is echt heel anders dan je gewend bent bij je club. Meer variatie en techniekoefeningen en het vergroot direct je balvaardigheid. Een heel groot feest, dat gaat het worden. En... er is een compleet voetbaltenue voor iedereen, ter waarde van 45 euro. Om nog lang na te genieten van deze dagen ontvang je ook nog een vaantje en een officieel certificaat. De kinderen zijn welkom van 9.00 tot 17.00 uur bij SV Wippolder op sportpark Pauwmolen. Inschrijven bij www.clubvoetbaldagen.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12