Afbeelding

Herstructurering van de Schieweg wordt doorgevoerd in de bedrijfspanden

kijk op de wijk

Het grote bedrijfspand aan de Schieweg 87/89 ondergaat momenteel een ware metamorfose en heeft straks vier grote showrooms op de begane grond. De verhuur wordt uitgevoerd door Jan-Willem Dijksman (inzet).

DELFT - Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars & Taxateurs aan de Schieweg 57 is, de naam zegt het al, gespecialiseerd in de makelaardij voor bedrijfsonroerend goed. Het kantoor is centraal gevestigd op het bedrijventerrein SchieOevers. “We zijn blij met de herstructurering van de Schieweg”, zegt makelaar Jan-Willem Dijksman. “De werkzaamheden die door de Gemeente zijn uitgevoerd werken aanstekelijk op een groot aantal eigenaren om hun bedrijfspanden op te knappen.” Eén van de gebouwen langs de Schieweg die momenteel worden gerenoveerd, is het gebouw met huisnummer 87/89. Dit gebouw ondergaat zelfs een hele metamorfose. Het gebouw krijgt op de begane grond vier showrooms, op de eerste etage komen opslagboxen bedoeld voor bedrijven en particulieren. Op de tweede etage komt een megasportschool. Dijksman & Kruiper doet de verhuur van dit gebouw. Eigenaar is ontwikkelaar Teunissen + Berendse Vastgoed Projecten bv uit Naaldwijk. “Het is prettig dat er een eigenaar is gekomen die dit gebouw netjes wil maken”, zegt Dijksman.

“Voor ons wordt het daarmee extra aantrekkelijk om de verschillende ruimtes te verhuren. Omdat we zelf op dit bedrijventerrein gevestigd zijn, verloopt de samenwerking natuurlijk heel soepel.” Inmiddels zijn twee van vier de showrooms op de begane grond al verhuurd. Reset Computer Services krijgt hier een showroom, net zoals Gispen Kantoormeubelen. “Op de eerste etage is al 50 procent van de opslagboxen verhuurd aan bedrijven en particulieren”, zegt Dijksman. “De opslagboxen zijn overigens makkelijk met de auto bereikbaar.” De tweede etage is in totaal 5.000 vierkante meter. Ondernemer Michiel Wiegman uit Delft gaat de nieuwe sportschool met de naam MegaFitness exploiteren en neemt 2.500 vierkante meter van de totale tweede etage in gebruik. Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars & Taxateurs is hét adres voor al uw bedrijfsonroerend goed. Telefoon: (015) 2577177. Internet: www.dijksmankruiper.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12