Afbeelding

RoBoWeb, al bijna veertien jaar de Computer- en Laptopspecialist in de regio

kijk op de wijk

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

Het team van RoBoWeb Computer- en Laptopspecialist voelt zich ook zeker maatschappelijk betrokken.

PIJNACKER – RoBoWeb is al bijna veertien jaar 'de computer- en laptopspecialist' in de regio. Het bedrijf is gevestigd aan de Boezemweg 6A in Pijnacker. RoBoWeb heeft een eigen werkplaats, waar u zonder afspraak te maken zes dagen in de week langs kunt komen. “Wij komen bij u aan huis of zaak”, vertelt eigenaar Roel Bothof. “Wij kunnen u helpen door middel van hulp op afstand, gewoon via de telefoon.” (zie onderstaand het telefoonnummer).
RoBoWeb repareert verder alle merken computers en laptops met de besturingssystemen Windows en Mac. “Wij verkopen nieuwe, zelf op maat gemaakte computers, zoals u het wilt, met drie jaar garantie en nieuwe laptops met twee jaar garantie. Wij zijn Gold Partner van Eset Nod 32 antivirus.”
De lijst van zaken waarvoor u RoBoWeb kunt inschakelen is veel langer. Bothof vervolgt namelijk met: “Wij sluiten 'draadloze' netwerken aan en onderhouden deze ook. Wij kunnen  uw wifi bereik sterk verbeteren, zodat u op zolder maar ook in de tuin draadloos kunt internetten. Wij kunnen ook voor de zakelijke klant een 1A server aanbieden en onderhouden. U kunt deze maand nog gratis onze klantenpas ophalen waarbij u altijd 10 procent korting krijgt op arbeidsloon en waarmee u gebruik kunt maken van heel leuke en scherpe aanbiedingen.”
Alle medewerkers van RoBoWeb Computer- en Laptopspecialist voelen zich ook zeker maatschappelijk betrokken. “Wij zijn zakenvriend van KWF. Daarnaast hebben wij in de eerste maanden van 2015 al bijna 650 euro opgehaald voor de stichting Make a Wish via www.goededoelshop.nl, wij verzamelen uw lege cartridges en afgedankte GSM ‘s in voor de Clini Clowns, een lopende actie met de voedselbank, wij sponsorden het RopaRun team 243 van bakker Jack van Roon, een CPC project voor het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis en nog behoorlijk wat meer. Wij nemen onze verantwoordelijkheid.” Telefoon: (015) 369 77 99. Internet: www.roboweb.nl. E-mail: werkplaats@roboweb.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12