Afbeelding

Ontdek nu ook de gezelligheid van Brasserie Leafs

kijk op de wijk

Davy van den Bogaert en zijn vader heten u van harte welkom in Brasserie Leafs in het nieuwe winkelcentrum van de Bomenwijk.

DELFT – Voor een lekker drankje of een hapje eten is het goed toeven bij Brasserie Leafs. De brasserie in het nieuwe winkelcentrum van de Bomenwijk, aan de Elzenlaan, is sinds december geopend. Al heel wat mensen hebben de gezelligheid van Brasserie Leafs ontdekt en dat worden er steeds meer. “Iedereen die hier binnen is geweest heeft een heel positieve indruk”, zegt Davy van den Bogaert, die in de keuken de scepter zwaait. “Op de kaart staan gerechten zoals varkenshaas, zalm, kabeljauw, maar ook carpaccio. Ook buiten de kaart om hebben we seizoensgerechten, zoals laatst asperges.”

Het is heerlijk eten bij Brasserie Leafs, maar een drankje drinken is ook gewoon mogelijk. Er is een grote stamtafel, waar je op je gemak van een kop koffie met appelgebak uit eigen keuken kunt genieten. Ook is een sterker drankje natuurlijk mogelijk en er is altijd een krantje aanwezig. Ook feesten voor groepen tot 48 personen zijn mogelijk bij Brasserie Leafs.

In het winkelcentrum wordt op zaterdag 12 mei het Wijkfeest Vrijenban gehouden. Het buurtfeest wordt voor iedereen een gezellige en leuke dag. “Wij doen alle horeca voor het buurtfeest”, vertelt Van den Bogaert. “Er staat een bar buiten en er is een groot terras. ’s Avonds kan iedereen genieten van een lekkere barbecue.” Het is nodig om u van tevoren aan te melden voor de barbecue. Deze duurt van 18.00 tot 20.30 uur en kost 10 euro per persoon.

Opgeven kan via (06) 45643112 of wijkfeest2012vrijenban@gmail.com. “Dit wijkfeest is meteen ook de opening van ons terrasseizoen”, zegt Van den Bogaert. “Ons terras voor de zaak zal voor veel gezelligheid op het winkelplein zorgen.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12