Afbeelding

Autohaag Zeeuw Delft: direct herkenbaar en makkelijk bereikbaar

kijk op de wijk

Editie: Week 33, Jaargang 22 |

Ed Mouton is al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de grote vestiging Autohaag Zeeuw Delft op industrieterrein Ruyven.

DELFGAUW – Voor iedereen in de regio is de grote vestiging Autohaag Zeeuw Delft op industrieterrein Ruyven in Delfgauw inmiddels direct herkenbaar. Als je het industrieterrein  komt oprijden, kun je niet om de hoge gele ‘Arc de Triomphe’ heen met daarop het Renault-logo. Het bedrijfspand aan de Exportweg 2 is makkelijk bereikbaar, via de eerste rotonde van het industrieterrein. “Van hieruit bedienen we de hele regio Haaglanden met de nieuwste Renault- en Dacia-modellen”, zegt Ed Mouton, zelf al jaren verantwoordelijk voor deze grootste vestiging van Autohaag Zeeuw. “Tevens zijn we bedrijfswagen PRO+ Center voor de zakelijke markt.” Autohaag Zeeuw Delft heeft een grote en moderne werkplaats met onder meer Renault Minute, waar je kunt binnen rijden zonder afspraak. Het bedrijf is zelfs iedere werkdag geopend van 7.00 uur tot 19.00 uur.

Daarnaast heeft het bedrijf een eigen verzekeringsafdeling (Assubliem) en een eigen leasemaatschappij, Forward Lease genaamd. “Inmiddels hebben we een grote klantenkring uit de hele regio Haaglanden”, zegt Mouton. “We kijken allemaal erg uit naar de introductie van de gloednieuwe Renault Twingo begin september. Een speels nieuw model en volledig cityproof. De nieuwe Twingo is ontworpen door de Nederlander Laurens van der Akker.” Een maand later volgt de introductie van de volledig nieuwe Renault Trafic, een veel verkocht model uit het bedrijfswagengamma van Renault. Woont u in de Wippolder of de Delfgauwse wijk Emerald? Dan is Autohaag Zeeuw Delft het aangewezen adres voor de aanschaf, het onderhoud of reparatie van de auto. Maar zoals gezegd bedient deze grote Renault- en Dacia vestiging de hele regio Haaglanden. Makkelijker te bereiken is niet denkbaar. Telefoon: (015) 256 44 00. Internet: www.autohaagzeeuw.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12