Afbeelding

Buurtmarkt met een debat tussen politici en bewoners van de wijk Voorhof

kijk op de wijk

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

In het Buurthuis Het Voorhof aan het Herman Gorterhof wordt zaterdag 29 november a.s. een Buurtmarkt gehouden.

DELFT – Buurthuis Het Voorhof houdt op zaterdag 29 november a.s. een Buurtmarkt. Hier presenteren organisaties en instellingen, maar ook bedrijven zich voor de bewoners van de wijk Voorhof. In het buurthuis aan het Herman Gorterhof 165 kunnen de belangstellenden langs de verschillende tafels lopen en informatie vergaren. Zich laten informeren en zo voort. De Buurtmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. De verschillende organisaties en instellingen zullen direct herkenbaar zijn aan de ´aankleding´ van hun tafels, met promotiemateriaal, logo´s, flyers en kranten.

Tijdens de Buurtmarkt zullen onder andere aanwezig zijn: wijkpolitie, scholen, kinderopvang, UWV/Werkplein, sportorganisaties, politieke partijen, noem maar op. Rond 11.00 uur zal er deze ochtend een debat plaats vinden, tussen politici en buurtbewoners. Ook toegankelijk voor iedereen die ook nog mee wil doen.
Als u vorig jaar ook op de Buurtmarkt van Buurthuis Het Voorhof bent geweest, dan zult u de tomeloze inzet van de toen aanwezige HAVO-scholieren zich misschien nog wel kunnen herinneren. Die waren toen als assistenten bij de Buurtmarkt aanwezig. Ook dit jaar zal een aantal scholieren via de Maatschappelijke Stage aanwezig zijn, om de organisatie op alle mogelijke manieren te helpen. Zowel bij de voorbereidingen als op de dag van de Buurtmarkt zelf. De scholieren doen dit in het kader van een schoolproject, waarvoor ze buiten schooltijd ´snuffelen´ aan maatschappelijke activiteiten. Aarzel niet om deze scholieren of mensen van de organisatie iets te vragen. Iedereen staat u graag te woord. En misschien wordt u wel gevraagd om mee te doen aan een interview voor een projectdossier? Alle bewoners van de wijk Voorhof zijn in elk geval van harte welkom op de Buurtmarkt die plaats vindt op zaterdag 29 november a.s. in het gebouw aan het Herman Gorterhof.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12