Afbeelding

Binnen en buiten worden samengebracht bij Eradus Zonwering

kijk op de wijk

Eradus Zonwering heeft de showroom helemaal vernieuwd en ingericht volgens het nieuwe concept Luxaflex Outdoor.

DELFT – Eradus Zonwering aan de Julianalaan 124 heeft de showroom helemaal vernieuwd. De zaak is nu ingericht volgens het nieuwe concept Luxaflex Outdoor. Hiermee worden binnen en buiten samengebracht. Vaak denken we bij raamdecoratie alleen aan de binnenkant van de woning, terwijl de buitenkant zeker net zo’n belangrijke en designbepalende rol speelt. Door binnen en buiten samen te brengen ervaart u buiten, zittend op uw mooie tuinmeubilair, ook dezelfde sfeer als binnen. De tuin is immers een onderdeel van uw woonomgeving.

Buitenzonwering loopt wat design betreft niet meer achter op raamdecoratie binnen. Eradus Zonwering biedt met de Luxaflex Outdoor collectie producten die binnen en buiten samenbrengen. De collectie bevat exclusieve stoffen, uniek in buitenzonwering. Zo kunt u, makkelijker dan ooit, binnen en buiten perfect op elkaar afstemmen. Het assortiment terrasschermen van Eradus Zonwering is uitgebreid met een absolute topper: Fiora Grande.

Bij uitstek geschikt voor grotere gevels en toch smal en elegant vormgegeven. Bovendien is Fiora Grande zo ontwikkeld dat het scherm uitblinkt in onderhoudsgemak. Voor de gebruiker biedt Fiora Grande optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel door de smalle cassette en jarenlang gebruiksplezier. Ook is er in de Outdoor Shop bij Eradus Zonwering de Luxaflex EOS Beaufort te vinden, een ritsscreen dat met haar grote windbestendigheid design en kracht samenbrengt.

Eradus Zonwering biedt creatieve, kwalitatieve en kostenbewuste oplossingen voor zonwering en staat al geruime tijd voorop. Met de Luxaflex Gallery Outdoor en Indoor Shop probeert Eradus Zonwering dit optimaal over te brengen op de klanten. Telefoon: (015) 2135028. Internet: www.eraduszonwering.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12