Afbeelding

Rigla VvE Beheer: alle zaakjes rond uw collectief bezit goed geregeld

advertenties

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

Rigla VvE Beheer met van links naar rechts Rick Gladpootjes, Richard Verbraak, Sander Daamen en Stefan Gladpootjes.

DELFT – Rigla VvE Beheer heeft kantoorruimte betrokken bij Van der Maarel Consultancy B.V. aan de Sadatweg 58 in Delft. Beide bedrijven denken elkaar te kunnen versterken met hun specifieke dienstverleningen.

Rick Gladpootjes werkt samen met vrijwilliger Sander Daamen bij Rigla VvE Beheer in Tanthof-West. Rigla VvE Beheer bestaat naast Rick Gladpootjes en Sander Damen verder uit het ondersteunend personeel, bestaande uit Richard Verbraak en Stefan Gladpootjes. Tezamen willen ze Rigla VvE Beheer zich laten onderscheiden door een persoonlijke benadering. “Ons bedrijf bestaat uit een klein, maar professioneel team met in totaal 25 jaar ervaring in VvE beheer en vastgoedmanagement”, zegt Rick Gladpootjes. “Alle taken en werkzaamheden worden met u als VvE vastgesteld en professioneel door ons uitgevoerd en vastgelegd in een beheerovereenkomst. Onze dienstverlening houdt niet op bij uw voorgevel. Wij houden ook de omgeving in de gaten en geven waar nodig advies, bijvoorbeeld het plaatsen van ondergrondse containers of oplaadpunten voor elektrische auto’s. Wij voeren onze werkzaamheden uit tegen zeer scherpe tarieven, vanaf 75 euro per appartement per jaar kunnen wij u al een pakket aanbieden.”
Goed beheer van uw vereniging is de hoofdzaak van Rigla VvE Beheer, een professionele dienstverlener voor VvE's. “Wij kunnen alles bieden wat je van een professionele beheerder mag verwachten”, gaat hij verder. “Een vast beheerder en een aanspreekpunt voor alle zaken binnen uw vereniging. Niet doorverbonden worden naar een andere afdeling of navragen bij collega's. Door korte lijnen en een effectieve en efficiënte manier van werken besparen wij hogere kosten voor onze opdrachtgevers. Kwaliteit, oprechtheid en betrokkenheid staan bij Rigla VvE Beheer hoog in het vaandel. Vanuit Delft bedienen wij de regio Haaglanden en het Westland.”
Bewoners en eigenaren van gesplitst vastgoed optimaal gebruik te laten maken van hun eigendommen tegen zo laag mogelijke kosten, dat is de bedoeling van Rigla VvE Beheer. “Wij ondersteunen en ontzorgen VvE’s en gebouweigenaren bij het beheren van hun gebouw en alles wat daarbij komt kijken”, gaat Gladpootjes nog verder. “Wij streven na dit te doen op vooral een persoonlijke manier, zodat wij kosten kunnen besparen voor onze opdrachtgevers en snel kunnen schakelen met korte lijnen.”
Het bestuur van de VvE.  Soms is het zo dat de eigenaren heel goed zelf het dagelijks beheer kunnen voeren en dit door hun betrokkenheid bij het complex beter doen dan een geroutineerd beheerder. Maar sommige taken kosten gewoonweg te veel tijd of vragen om een professionele aanpak, zoals het voeren van de financiële administratie, het incasseren van de VvE-bijdrage of het opstellen van de jaarrekening en zeker ook het onderhoud aan het complex.
Vaker gebeurt het dat de VvE al meteen een professionele beheerder aanstelt, zoals Rigla VvE Beheer, om zowel het administratieve als het technische beheer over het complex te voeren. “De gemaakte afspraken en werkzaamheden voeren wij nauwkeurig uit”, aldus Gladpootjes. “U als VvE kan dit nauwgezet controleren doordat u toegang krijgt tot ons software systeem Twinq. Hierbij kunnen wij het bestuur van een VvE extra rechten toekennen, waardoor dat nog meer zicht heeft op de administratie en financiën.”
Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie, neemt u contact op via de telefoon of email.

Bedrijf: Rigla VvE Beheer

Adres:  Sadatweg 58
Telefoon: (015) 251 18 08
Email:  info@rigla.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12