Afbeelding

Parel aan de Schie, dat is fabuleus wonen met een prachtig weids uitzicht

advertenties

Editie: Week 5, Jaargang 23 |

Over circa anderhalf jaar is het luxueuze appartementencomplex Parel aan de Schie aan de Nieuwelaan klaar, verwacht Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling.

DELFT – Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is afgelopen week begonnen met het heiwerk voor het nieuwbouwproject Parel aan de Schie in Delft. Het oude pand is helemaal weg en de grond is inmiddels helemaal bouwrijp gemaakt. Dat is goed nieuws, want daardoor kan de bouw van de appartementen spoedig beginnen.

De grond is inmiddels helemaal bouwrijp. Daphne de Bloois van Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling is blij met de verkoopresultaten toe nu toe. “Op dit moment zijn er al tien appartementen verkocht”, zegt ze. “Er zijn twee appartementen onder optie. Met een totaal van veertien appartementen kan dat een mooi eerste resultaat genoemd worden.”
De Bloois noemt dit een supermooie locatie om te wonen aan de Schie. Met name het type Cultivé roemt zij. “Bij die woningen heb je vanuit de woonkamer en vanaf het balkon het mooiste uitzicht op de Schie. Een heel weids uitzicht dat zelfs tot de Oostpoort reikt. Alle appartementen zijn natuurlijk heel comfortabel uitgerust, met overal vloerverwarming. Bij de verschillende types appartementen zijn er altijd minstens drie slaapkamers.”
Waar zich voorheen het voormalige CWI-gebouw bevond, worden straks dus veertien luxe appartementen gerealiseerd met uitzicht over de Schie. Ieder appartement heeft een ruime living met een breed uitzicht over de Schie en aan de andere zijde op de Oostpoort. Verder beschikken alle appartementen over een inpandige berging en allemaal over een balkon met veelal gunstige zonligging. Bijzonder aan deze appartementen is het feit dat deze, na een herontwikkeling, stuk voor stuk zijn ontworpen met de kopers. Hierdoor zijn er veertien unieke parels ontstaan. “Het is zeker wel een bijzondere ontwikkeling geweest”, zegt De Bloois. “Het zijn nu allemaal volledig unieke woningen, helemaal ontworpen naar de wensen van de kopers. Daarbij hebben kopers de mogelijk om de appartementen te kopen middels het ´All-In Wonen´ concept. Hierdoor wordt de woning opgeleverd inclusief vloerafwerking, wandafwerking, keukenopstelling en een complete  badkamer; allemaal naar eigen wensen en voorkeuren te realiseren. Overigens krijgt dit complex een prachtig plekje tussen de oude universiteitsgebouwen in de buurt van de Nieuwelaan.”
De sloop van het voormalige CWI-gebouw aan de Nieuwelaan 178 is helemaal afgerond, compleet met asbestverwijdering. Eind januari worden de palen de grond in geslagen. Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling verwacht circa anderhalf jaar bezig te zijn met de bouw van het complex.
Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om de types Tahitien Cultivé nog naar eigen wensen in te delen. Hierbij biedt van Mierlo Bouw & Ontwikkeling ‘All-In Wonen’ aan. Alleen uw meubels nog en het genieten van het uitzicht kan beginnen. Kijk voor meer informatie op www.parelaandeschie.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12