Afbeelding

Een vrijblijvend gratis consult bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp

advertenties

Editie: Week 10, Jaargang 23 |

NOOTDORP – Wist u dat er duizenden patiënten in dit land een slecht zittend kunstgebit hebben? Daar iets aan laten doen is het beste advies. Dit wordt in veel gevallen grotendeels vanuit de basisverzekering vergoed. U betaalt dan alleen de 125 euro eigen bijdrage. Vraag naar de voorwaarden. Bij Tandheelkundig Centrum Nootdorp wordt voor de aanvraag van de operatie tot en met de gehele afwikkeling en vervaardiging van de prothese zorg gedragen. Deze procedure duurt vier tot zes maanden.
Tandheelkundig Centrum Nootdorp is er voor jong en oud. Of u nu voor een controleafspraak of een specialistische behandeling komt, maximale aandacht en zorg voor uw gebit staan bij dit centrum altijd voorop. Zore Rahiminejad is tandarts-implantoloog, een Iraanse die lange tijd in Delft heeft gewoond. Afgestudeerd in Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam ACTA en officieel Master of Science in Orale Implantologie. “In 1995 ben ik mijn praktijk begonnen en inmiddels is die gevestigd in een nieuw en modern gerenoveerd pand in de Dorpsstraat in Nootdorp.”
De kracht van Tandheelkundig Centrum Nootdorp: er wordt gewerkt met gespecialiseerde behandelteams, waardoor adequaat ingespeeld wordt op uw tandheelkundige wensen. Bovendien wordt u ook de afhandeling met de verzekering uit handen genomen. “In de praktijk werken een implantoloog, een tandprotheticus, een mondhygiëniste, een tandarts met affiniteit met wortelkanaalbehandelingen en een tandarts voor de algemene tandartsenpraktijk. Ook hebben wij een Cerec-specialist in ons team.” Het aanbod van dit centrum is dan ook heel uitgebreid. Geboden kan worden: reguliere tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, implantologie, parodontologie, protheses (kliksysteem), tandvleescorrecties, een kroon terwijl u wacht, prothese reparaties en het bleken van tanden. “In ons inpandig laboratorium kunnen we kronen volledig in eigen beheer maken”, zegt ze. “Een korte route voor een goed eindresultaat en dus klaar terwijl u wacht.” Voor collega-tandartsen heeft het centrum tevens de functie van verwijspraktijk voor onder meer implantaten, wortelkanaalbehandelingen, cosmetische tandheelkunde en uitgebreidere constructies. Bezoek het Open Huis op woensdag 18 maart van 17.00 uur tot 20.00 uur voor een vrijblijvend gratis consult!

Bedrijf: Tandheelkundig Centrum Nootdorp
Adres:  Dorpsstraat 6
Telefoon: (015) 285 10 00
Internet: www.tandarts-nootdorp.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12