Afbeelding

Profiteer van 21 procent BTW-korting op alles bij Hubo Delfgauw

advertenties

Editie: Week 20, Jaargang 23 |

Het team van Hubo en Houthandel Delfgauw, met van links naar rechts: Aad Rensen, Janneke Halbe, Bartjan Kerklaan en Theo van der Sman.

DELFGAUW – Een overbekend gezicht in de bocht van de Delftsestraatweg in Delfgauw, dat is doe-het-zelf Hubo Delfgauw. Op deze plaats begon in 1873 reeds een aannemersbedrijf, met de naam N.J. Kerklaan. Dit familiebedrijf is in 1998 onder de landelijke vlag van de Hubo-keten gaan werken.

De familietraditie is nog helemaal onaangetast gebleven. In de aannemerij is inmiddels de vijfde generatie werkzaam. In de winkel is de vierde generatie actief. “De hoofdmoot is de houthandel”, legt Aad Rensen uit, die sinds 2013 eigenaar is van de doe-het-zelf-zaak. “Met als specialisme maatwerk in de breedste zin. Kastenwanden, raamdecoratie, deuren, hout- en plaatmateriaal.”
Zelfs een oeroud bedrijf als Hubo Delfgauw heeft het tijdens een economisch slechte periode moeilijk. Onder leiding van Aad Rensen moest er dan ook flink gesneden worden. Toch kon de zaak, na een flinke verbouwing en een verkleining van de showroom, in afgeslankte vorm verder. “In de nieuwe showroom kan iedereen meteen zien waar wij voor staan”, zegt Aad. “En wat we de klanten allemaal te bieden hebben.”
U zult er versteld van staan hoe groot de zaak eigenlijk is. Achter het winkelgedeelte is er namelijk een heel diep pand. Helemaal achterin de werkplaats, met een machinale en nog de nodige oeroude machines. “Ja ja, alle machines, ook van vroeger, zijn hier aanwezig”, zegt Bartjan Kerklaan, die het in de aannemerij voor het zeggen heeft. Het mooie is onze nauwe samenwerking met Houthandel Delfgauw. Die heeft een terrein op onze binnenplaats, waar alle denkbare houtsoorten klaar liggen om te worden bewerkt. Eiken, mahonie, teak, geen enkele doe-het-zelf-zaak heeft dat allemaal bij elkaar klaar liggen.”
Op zaterdag 23 mei kan iedereen profiteren van 21 procent BTW-voordeel. Deze korting geldt op alles: verf, raamdecoratie, 2 adore deuren en Raffito kasten. Hubo timmert aan de weg, met vijftig nieuwe vestigingen in 2015.

Bedrijf: Hubo en Houthandel Delfgauw

Adres:  Delftsestraatweg 131
Telefoon: (015) 256 72 54
Internet: www.kerklaandhz.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12