Afbeelding

Visie 2015

advertenties

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

De beste toekomstverwachtingen voor Grieks Restaurant Delphi’s in 2015

DELFT – Voor Grieks Restaurant Delphi’s belooft het jaar 2015 een jaar vol veranderingen te worden. De bedoeling is dat het restaurant aan de Verwersdijk steeds verder opgeknapt zal worden. Eigenaar Pieter den Hollander heeft dan ook goede toekomstverwachtingen en hoopt, en met hem zijn compagnon, ook in het nieuwe jaar weer veel gasten te mogen ontvangen.
Grieks Restaurant Delphi’s is nu ruim elf jaar in dit deel van de binnenstad gevestigd. Vlak bij het gezellige Doelenplein, waar het vooral in de zomer heel leuk toeven is. Vaak met live muziek. Op de zondag van vier tot zes uur, met een lekker zonnetje, heerlijk genieten van de echte muziek. Het hele plein is dan vol. “Buiten hebben we namelijk een terras met vijftig zitplaatsen”, vertelt Den Hollander. “In het restaurant zelf hebben we 120 plaatsen, geschikt om in een klein gezelschap of met hele groepen te dineren.”
De veranderingen. Het is de bedoeling dat op een gegeven moment de keuken wordt vergroot. Zo kunnen de gasten in Grieks Restaurant Delphi’s nog sneller van een overheerlijke Griekse maaltijd worden voorzien. “Op de menukaart hebben we alle traditionele Griekse gerechten staan”, zegt Den Hollander. “Gyros is daarvan natuurlijk wel de bekendste, maar ook Moussaka zullen veel mensen wel kennen. Bij ons restaurant smaken deze gerechten precies zoals ze volgens de Griekse traditie moeten smaken.”
Een andere belangrijke verandering is de introductie van het All You Can Eat concept. Hiermee wordt in het jaar 2015 een begin gemaakt. Een uitstekende methode voor bijvoorbeeld tapa’s, die ontzettend aansprekend zijn en veel door mensen worden besteld. “We werken met een kleine kaart, waarbij onze gasten zelf een gerecht kunnen samenstellen uit diverse kleine hapjes”, gaat hij verder. “Dat is wel een verandering ten opzichte van vroeger, toen je vooral veel grote traditionele schotels zag. Er is bij de mensen steeds meer vraag naar kleinere porties en daar sluit dit All You Can Eat concept prima bij aan.”
Grieks Restaurant Delphi’s heeft een kortingsactie die in de eerste vier maanden, tot en met 24 april 2015 loopt. Hierbij krijgen de gasten 15 procent korting op de gehele rekening. Het enige wat hier voor gedaan moet worden, is de kortingscoupon op deze pagina uitknippen en inleveren bij Grieks Restaurant Delphi’s.
Ook in het nieuwe jaar zien alle medewerkers van Delphi’s u weer graag in het Grieks Restaurant verschijnen. Voor een heerlijk intiem diner, een gezellig groepsbijeenkomst of voor een bezoek aan één van de sfeervolle muziekavonden.

Bedrijf: Grieks Restaurant Delphi’s
Adres:  Verwersdijk 22
Telefoon: (015) 213 29 82
Internet: www.delphis-delft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12