Afbeelding

Ruisch Sports, al dertig jaar sportief in de Choorstraat

advertenties

Editie: Week 33, Jaargang 23 |

Natasja aan het werk in de winkel van Ruisch Sports.

DELFT – De winkel Sporthuis Ruisch, op de hoek van de Choorstraat, bestaat al 106 jaar en is een begrip in Delft en de regio. Ruisch Sports is in sportminded Delft een bekende naam. Wie weleens op Delftse sportcomplexen komt, komt de naam regelmatig tegen.

Wie de Choorstraat in loopt en de sportwinkel op de hoek eens goed bekijkt, kan zien dat het logo veranderd is. Ruisch Sports, deze woorden sieren sinds enige tijd de etalageruiten. Met de verbouwing en vernieuwing van het pand, is ook meteen het logo gemoderniseerd. “Daar zijn we heel blij mee, het is helemaal van deze tijd”, zegt Natasja.
Het is precies dertig jaar geleden dat haar vader Martin Stoelinga op deze plaats de deuren van de winkel heeft geopend. Daarvoor was de zaak aan de Oude Delft te vinden. In het weekend van 22 augustus wordt een feestje gebouwd dat past bij een jubileum van dertig jaar. “Klanten kunnen hier dit jubileumweekend daarom taxfree shoppen”, gaat ze verder. “Deze zaterdag en zondag laten we onze klanten het feestje mee vieren.”
Natasja heeft nu voor het derde jaar de leiding in de winkel, samen met haar man Wesley Smits, sinds haar vader er mee is gestopt. Haar moeder Betty springt nog vaak bij. Verder bestaat het team van Ruisch uit Hannie, Manon en Astrid, die er al staat sinds de winkel in de Choorstraat werd geopend. “Die gaan we deze dagen dus zeker wat extra in het zonnetje zetten.”
In de collectie van Ruisch Sports vind je alle artikelen voor de sporten voetbal, tennis, fitness, aerobic, zwemmen en running. De grote merken zoals Nike, Adidas, O'Neill, Puma, Asics, Speedo en Wilson zijn ruim vertegenwoordigd. “Te veel om op te noemen”, vindt Natasja, die u samen met de andere medewerkers van het beste sportadvies kan voorzien. “In de Choorstraat wordt het steeds weer een stukje leuker. Het is nu weer een gezellig winkelstraatje, met behalve Delftenaren ook veel toeristen en dagjesmensen!”
Kom in het weekend van 22 augustus naar Ruisch Sports om de medewerkers te feliciteren. En maak gebruik van de mooie mogelijkheid om hier taxfree te shoppen.

Bedrijf: Ruisch Sports
Adres:  Choorstraat 2
Telefoon: (015) 213 64 52
Internet: www.sporthuisruisch.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12