Afbeelding

Visie 2015

advertenties

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

De markt trok aan in 2014 en nu met een uitgebreid team op naar een nog mooier 2015!

DELFT – Van Daal Makelaardij viert in 2015 zijn tienjarig bestaan. Klein begonnen met één secretaresse, heeft Jan Paul van Daal in de afgelopen jaren gebouwd aan een succesvol makelaarskantoor. Op een zeer goede zichtlocatie, met een aansprekende grote etalage en een royaal woningaanbod kunnen huizenkopers en -verkopers niet meer om Van Daal Makelaardij heen.
Gedurende de afgelopen jaren is gelijk opgaand met de groei van het woningaanbod het team van Van Daal Makelaardij flink uitgebreid. Met het tienjarig jubileum in aantocht, is er kortgeleden door de toenemende vraag wederom een extra makelaar aangetrokken. Bovendien is het interieur van het kantoor op de hoek van het Vrouwjuttenland en de Voldersgracht helemaal conform 2015 gemoderniseerd en geschikt gemaakt om dit enthousiaste team te huisvesten met een nieuwe, frisse uitstraling en moderne werkplekken.
“Ondanks de in 2008 gestarte crisis was er voor ons kantoor de afgelopen 10 jaar toch groei en wisten we ieder jaar weer de huizen te verkopen. We hebben ons aardig door de moeilijke tijden heen kunnen slaan”, aldus Van Daal. “Op de woningmarkt waren er in 2014 gelukkig vooral positieve ontwikkelingen. En was er in 2014 een duidelijke toename in de woningverkoop. Het afgelopen jaar hebben we 25 procent meer transacties gerealiseerd.”
Van Daal Makelaardij is niet alleen een specialist in de begeleiding bij de verkoop van een woning. Ook als NVM Aankoopmakelaar heeft het kantoor steeds meer naam kunnen maken. In 2014 is Van Daal Makelaardij zelfs betiteld als NVM Aankoopmakelaar van het Jaar van de Afdeling Haaglanden.
“Een duidelijk positieve ontwikkeling was in 2014 ook te zien bij het nieuwbouwproject 1001Delft”, geeft Van Daal aan. “Wij zijn er in geslaagd 70 procent van het aantal woningen te verkopen en de bouw is in december begonnen. Er is nu nog een aantal appartementen beschikbaar waarvoor afspraken staan ingepland met geïnteresseerden. Het is een leuk project voor mensen die op zoek zijn naar een kleinschalig nieuwbouwproject dichtbij het centrum.”
In het nieuwe jaar kijken we ook vol verwachting uit naar de ontwikkelingen in de Spoorzone, die het komende jaar steeds meer vorm zal krijgen en waar binnenkort de eerste treinen ondergronds gaan rijden. In 2014 werden ook in deze voor Delft belangrijke locatie de eerste woningen verkocht en er zullen er nog veel volgen.
Een aandachtspunt voor een verdere positieve ontwikkeling van de woningmarkt, ziet Van Daal in de aanscherping van de hypotheekregels. “Die regels kunnen voor woningzoekenden die in 2014 nog een hogere hypotheek konden krijgen van invloed zijn bij de aankoop van een nieuw huis”, geeft hij aan. “Door tijdig of opnieuw de persoonlijke financiële situatie van klanten te laten beoordelen zullen we ook in 2015 kopers goed kunnen begeleiden.”
Heeft u voorgenomen op zoek te gaan naar een nieuw huis in het nieuwe jaar? Bereid u grondig voor en start uw zoektocht met een oriënterend gesprek met één van de makelaars van Van Daal Makelaardij. Als u verkoopplannen heeft, maakt u een afspraak voor een waardebepaling en nuttige informatie over de te volgen verkoopstrategie.      

Bedrijf: Van Daal Makelaardij
Adres:  Voldersgracht 33
Telefoon: (015) 212 73 00
Internet: www.vandaalmakelaardij.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12