Afbeelding

On Stage voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 8, Jaargang 22 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.


RODI reclame & belettering heeft onlangs vier beach-vlaggen voor gebruik bij de beroepenfeesten van On Stage en twee rolbanners gemaakt. “Ze moesten voldoen aan nogal wat eisen qua kleur, zichtbaarheid, grootte en moesten praktisch in vervoer en gebruik zijn”, vertelt Corine Korrel, initiatiefneemster van On Stage. Ze vindt het resultaat ‘heel mooi’. “Ze zijn inmiddels in vier regio’s gebruikt en ook lokale projectleiders zijn erg tevreden. Het werkt precies zoals we bedoeld hadden.” De reden dat RODI Media deze klus mocht uitvoeren, is omdat On Stage graag zaken doet met ondernemers die aan On Stage meedoen.
On Stage realiseert beroepenfeesten voor VMBO-leerlingen in negen regio’s. Een positieve benadering van en waardering voor VMBO-ers als de toekomstige vakmensen, spelen een centrale rol in de projecten. “Steeds meer scholen en gemeenten sluiten zich om die reden aan. Het netwerk helpt jongeren een betere beroepskeuze te maken met behulp van de mensen die het vak uitoefenen en makkelijk bereikbaar zijn voor jongeren. Met dit positieve (beroeps)podium laten we VMBO-leerlingen zien dat ze ertoe doen.” Meedoen aan Delft On Stage? Kijk dan op de website www.delftonstage.nl.  Wilt u meer informatie over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12