Afbeelding

Het is maar dat u het WEET

vaste rubrieken

Editie: Week 50, Jaargang 21 |

Het koor Voice of Praise zingt het oratorium ‘Licht en Vrede’, gecomponeerd door Martin Zonnenberg. Dat doet het koor zondag 15 december om 19.00 uur in het Kerkelijk Centrum Delfgauw, zaterdag 21 december om 15.00 uur in de Maria van Jessekerk aan de Burgwal in Delft en op zondag 22 december om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk, tijdens de ochtenddienst. De toegang is overal gratis.


De band Audiodaycare speelt zaterdag 14 december vanaf 21.30 uur in Café De V. aan de Voortstraat 9 in Delft. De toegang is gratis.


Six Strings Down speelt blues en rock uit de jaren ’70. Zondag 15 december doen ze dit vanaf 15.30 uur in Café De Wijnhaven in Delft. De toegang is gratis.


De MuseumShop van de Botanische Tuin aan het Poortlandplein 6 in Delft is in Scandinavische kerstsfeer. Wie op zoek is naar een leuke kerstversiering uit Zweden is hier van maandag tot en met zaterdag aan het juiste adres. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor het samenstellen van natuurprogramma’s voor de schooljeugd.


In Jazzclub The Five treden dinsdag 17 december onder anderen Malo Mazurier, Nicolas Montier, Brooks Tegler en Robert Veen op. De avond begint om 21.00 uur in de Altena Hoeve aan de Kasteelwerf 1 in Delft en de entree bedraagt 5 euro. Zie voor meer info de website www.jazzclubthefive.


GroenLinks Delft organiseert woensdag 18 december om 20.00 uur een politiek café over participatie van mensen met een arbeidsbeperking. De bijeenkomst zal plaatsvinden aan de Hippolytusbuurt 4 en de toegang is gratis. Sprekers zijn Johan Grijzen en Stephan Brandligt. Mail voor meer informatie naar g.schaperclaus@groenlinksdelft.nl.

In de HH Antonius en Corneliuskerk in Den Hoorn is zaterdag 21 december om 19.30 uur een kerstconcert met koren uit Delft en Den Hoorn.
Op de verkeerstoren Ypenburg aan de Combinatieweg 1 in Ypenburg is nog tot en met 18 januari elke dag vanaf 17.00 uur tot middennacht een lichtkunstwerk te zien van de Schiedamse lichtkunstenaar Aldo Hoeben.
In de Liszt-flat worden op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur koffieochtenden gehouden. Bewoners uit de omliggende flats kunnen hier dan buurtgenoten ontmoeten voor een praatje in een gezellige ruimte naast de hoofdingang van de Liszt-flat.


In de Maria van Jessekerk aan de Burgwal heeft de Stichting Kerkelijk Erfgoed een nieuwe tentoonstelling ingericht onder de titel ‘Eenheid in verscheidenheid’. De kerk en de tentoonstelling zijn op donderdag van 14.15 uur tot 16.15 uur en op zaterdag van 12.15 uur tot 16.15 uur geopend. De toegang is gratis.


Jeugdformaat, de organisatie voor jeugd- en opvoedhulp, is nog altijd op zoek naar nieuwe pleegouders om de kans op een passende plek te vergroten. Daarom organiseert ze een informatieavond voor mensen die de pleegouder in zichzelf willen ontdekken. Deze vindt plaats op maandag 16 december van 20.00 uur tot 22.15 uur bij woningbouwcorporatie Woonbron aan de Aart van der Leeuwlaan 8 in Delft. Bel voor meer informatie of het aanmelden gratis naar 0800 - 022 34 32 of kijk op www.jeugdformaat.nl/pleegouders.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12