Afbeelding

Focus Koeriers voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 49, Jaargang 21 |

DELFT – RODI Media zh is veel meer dan alleen de uitgever van de krant Delft op Zondag. We zijn ook bekend als RODI Verspreiding, RODI reclame & belettering en PROfolie glasfolies. Over al die disciplines laten we graag onze relaties aan het woord.
Bas Burger is mede-eigenaar van Focus Koeriers, een professioneel koeriersbedrijf  dat haar auto’s heeft laten beletteren door RODI. “Het resultaat is schitterend geworden”, zegt Burgers terwijl hij goedkeurend om één van zijn auto’s loopt. “We hebben al een aantal jaren een goede band met RODI. Het is prettig samenwerken met de mensen van RODI, het bedrijf is een goede klant van ons koeriersbedrijf en dan is het niet meer dan normaal dat je je auto’s door RODI laat beletteren.”
Focus Koeriers is in te huren voor alles vormen van koerierswerk, van een kleine express bestelling tot grote partijen drukwerk. “Onze mensen staan 24 uur per dag voor elke klant klaar en we hechten eraan dat het materiaal waarmee we rijden er piekfijn uitziet. Logisch dat we bij RODI terecht zijn gekomen.”
Kijk voor meer informatie op de website www.focuskoeriers.nl.  Meer weten over RODI Media zh? Bezoek dan de website www.rodimediazh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12