Afbeelding

RODI VACATUREBANK, Delft op Zondag helpt je zoeken naar een baan

vaste rubrieken

Editie: Week 21, Jaargang 21 |

Sylvia de Bakker.

DELFT – U kunt zich gratis opgeven voor onze rubriek ‘RODI VACATUREBANK. Mail een tekst van maximaal 200 woorden en een (pas-)foto naar redactie@delftopzondag.nl en vermeld ‘VACATURE’. Deze week: Sylvia de Bakker.
Ik ben Sylvia de Bakker, een enthousiaste, vlotte en een zeer goede werkkracht. Graag wil ik nader met u kennismaken om onderstaande woorden in daden om te kunnen zetten als uw nieuwe medewerker, 32-36u per week, waar wij beiden voordeel van hebben. De laatste 10 jaar heb ik ondersteuning verleend als medisch secretarieel medewerker in verschillende ziekenhuizen en specialismen, en in de zeer ruime periode daarvóór als secretaresse/administratief medewerker bij andere niet-gezondheidszorg werkgevers. Ik heb ervaring in branches als zakelijke dienstverlening en financieel/juridisch. Ik volg momenteel een cursus English conversation (Volksuniversiteit), zodat internationale bedrijven aan bovenstaande opties kunnen worden toegevoegd. Overige trefwoorden: initiatiefrijk, nauwkeurig, leergierig, betrouwbaar, flexibel, zelfstandig, goed kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie, relativeren, dienstverlenend, zeer oplettend, harde werker met humor en collegiaal. Ik ben in bezit van auto, waardoor elke reisafstand geen bezwaar is. U kunt mij benaderen via merenwen@hotmail.nl. Uw reacties zie ik met belangstelling tegemoet.
Bent u de volgende kandidaat? Stuur een mail naar redactie@delftopzondag.nl of reageer via de website: www.delftopzondag.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12