Afbeelding

Noa Noa en Rivendel-lifestyle, een geslaagde combinatie in de Choorstraat

vaste rubrieken

Editie: Week 38, Jaargang 22 |

Noa Noa is een concept-store uit Denemarken en inmiddels al weer twee jaar uiterst succesvol in de Choorstraat in Delft.

Twee jaar geleden heeft Noa Noa de deuren geopend in de Choorstraat 12. Het is een gecombineerde winkel met Rivendel-lifestyle, waar voornamelijk cadeau-artikelen en woonaccessoires worden verkocht. Rivendel-lifestyle was zes jaar gevestigd aan de Brabantse Turfmarkt, maar is twee jaar geleden naar de Choorstraat verhuisd.

Noa Noa is een conceptstore, de kleding heeft een bohemian uitstraling met een romantische tik.
Het is een Deens concept, met een goede kwaliteit/prijs verhouding.
In de rekken van Noa Noa vind je van leuke elegante jurkjes tot stoere broeken.
In de collectie bevinden zich ook schoenen, tassen en zelfs sieraden, zodat je eenvoudig een volledige outfit kunt aanschaffen, geschikt voor elke gelegenheid.
Inmiddels is de nieuwe wintercollectie binnen, waaronder prachtige jassen.
Op dit moment geldt voor de zomer basics shirts - drie halen is twee betalen.
Behalve dameskleding, heeft Noa Noa ook kleding voor baby's (meisjes) in de collectie, deze prachtige babykleding heeft dezelfde mooie uitstraling en met gebruikmaking van dezelfde mooie stoffen als de dameskleding collectie!
Naast de Noa Noa dameskledingwinkel vind je bij Rivendel-lifestyle de mooiste woonaccessoires, waaronder zilveren sieraden van Hollandse origine.
Kom ook de originele accessoires voor in huis bekijken, zoals de Deense kaarsen, lampen, het bestek uit Italië, enzovoort enzovoort.
Kent u de geweldige luchtreiniger van Lampe Berger, met zijn katalyserende werking een groot plezier in huis? (kijk voor een instructiefilm op de website: www.rivendel-lifestyle.nl.
Ook voor de mooie kalk- en krijtverf van het merk Pure en Original kunt u hier terecht.
Sinds kort verkoopt Rivendel-lifestyle de aparte collectie van het Franse merk Ibride, prachtige dienbladen en serviezen. Niet te vergeten de collectie turntables van het Amerikaanse merk Crosley in de meest leuke, vintage kleuren.
Binnenkort levert de winkel ook radio’s met de populaire vintagelook in dezelfde geweldige kleuren.
“Omdat wij nieuwe collecties binnen krijgen, willen wij lucht in ons magazijn hebben, daarom verkopen wij alle in voorraad zijnde kleuren en soorten PURE EN ORIGINAL KALK- EN KRIJTVERVEN met maar liefst 30% KORTING!”
Kijk verder op de Facebook-pagina’s: Noa Noa Delft en Rivendel-lifestyle of ga naar de website: www.rivendel-lifestyle.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12