Afbeelding

Veel gekker moet het niet worden

vaste rubrieken

Editie: Week 48, Jaargang 20 |

De Pontweg in Den Hoorn was afgelopen woensdag tussen 16.30 en 17.30 uur de locatie van een bromfietscontrole. Hierbij haalden twee bromfietsen 72 kilometer per uur en een andere haalde 63 kilometer per uur. Eén bromfiets reed zonder verlichting. Alle vier de bestuurders kregen een proces-verbaal voor hun overtreding.

De recherche van bureau Delft onderzoekt een woninginbraak van maandag 19 november tussen 11.00 uur en 12.00 uur. De inbraak vond plaats op de Pijperring en is op zoek naar getuigen. In het kader van het onderzoek hebben agenten buurtonderzoek gedaan, hieruit bleek dat enkele buurtbewoners een signalement van de verdachten konden geven. Het signalement van de inbrekers is als volgt: Hindoestaanse man, ongeveer 30 jaar oud, onverzorgd uiterlijk, ongeveer 1.70 meter lang, gezet postuur, zwart haar, zwarte pet, zwarte jas tot op zijn heupen, droeg een zwarte broek met witte strepen op de zijkant. De andere dader was een licht getinte, vermoedelijk Antilliaanse man, tussen de 20 en 25 jaar oud, 1.80 meter lang, slank, droeg een zwart vest en een zwarte broek. Heeft u informatie die de Politie kan helpen bij dit onderzoek? Weet u wie de mannen zijn, heeft u de auto gezien? Of heeft u andere informatie? Bel dan met de recherche van Bureau Delft via (0900) 8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via (0800) 7000.

De Politie hield zondag 18 november een 22-jarige vrouw uit Den Haag aan bij de IKEA. De vrouw was ‘vergeten’ een aantal goederen te betalen. De vrouw rekende af bij de zelfscankassa, maar werd gepakt omdat ze niet alle artikelen had gescand. Maar liefs twee pannen, twee minikeukens, onderdelen voor de keuken, plinten en een pak laminaat had zij zogezegd over het hoofd gezien. De vrouw heeft ter plaatse afstand gedaan van de spullen. Ze is berecht door de snelrechter en krijgt een boete van 500,-. Ook bleek de vrouw geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. Ook hiervoor is de vrouw bekeurd.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12