Afbeelding

Bruidspaar van de maand

vaste rubrieken

Editie: Week 46, Jaargang 22 |

DELFT – Maarten Bos en Kim Drevijn hebben elkaar veertien jaar geleden leren kennen via het voetbal. Ze voetbalden namelijk alle twee bij dezelfde club. Maarten zag Kim daar in de kantine zitten en wist het zeker…

Nadat ze elkaar vervolgens ook vaak zagen tijdens het vele uitgaan, is de liefde gegroeid en is er iets moois tussen hun gaan bloeien. Na drie jaar verkering zijn ze samen gaan wonen en na vijf jaar is hun dochter Nikki geboren. In 2009 is hun gezin compleet geworden met de komst van een zoon, genaamd Ty. Na veertien jaar samenzijn als gezin, is Maarten dan eindelijk door zijn knieën gegaan op Eerste Kerstdag, om zijn geliefde Kim het aanzoek te doen.
Met veel trots, blijdschap en geluk is het ‘ja ik wil’ door Kim uitgesproken. De huwelijksvoltrekking was op locatie, in De Brasserij. De ‘Dag’ was met een ‘little touch of pink’. Het aankomen met een roze limousine bij de trouwlocatie was dan ook zeer geslaagd. De kinderen hebben deze mooie speciale dag als ook hun bruiloft en feest mogen meemaken. Dat maakt het gezin weer een mooie en gelukkige herinnering rijker. “Onze papa en mama zijn nu ook nog getrouwd en wij mochten daar getuigen van zijn”, klinkt het trots uit de monden van Nikki en Ty.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12