Afbeelding

MoldMove: als de tijd stilstaat en het leven doorgaat

vaste rubrieken

Editie: Week 37, Jaargang 22 |

Marleen Claassen van MoldMove begeleidt mensen die geconfronteerd worden met afscheid, verlies en rouw, om het heft (weer) in eigen handen te nemen.

DELFT – Al op jonge leeftijd worden we geconfronteerd met afscheid, verlies en rouw. Verlies en rouw horen bij het leven en we leren daar al vroeg mee om te gaan. Veelal op een ‘gezonde’ wijze wordt dit verlies een onderdeel van ons dagelijks leven, het wordt geïntegreerd.

Maar soms blijkt het verlies te groot, was je heel jong toen dat verlies zich voordeed en is er nooit over gesproken of komen er emoties aan het licht die je niet herkent. Het leven oppakken lukt niet meer. Marleen Claassen van MoldMove, gevestigd aan de Zaaihoek 24, biedt in die situaties een helpende hand. “Mijn werkwijze is dat ik samen met jou kijk naar wat er allemaal voor je speelt. Naast gesprekken, werk ik met oefeningen op basis van onder andere Systemisch Werk en NLP, afhankelijk van wat op dat moment en bij die persoon past.”
Niet alleen het verlies van een dierbare persoon kan in je (latere) leven voor problemen zorgen, ook afscheid van werk, om welke reden dan ook, kan belemmeringen opleveren bij een volgende stap. “Ook kinderen zijn bij mij van harte welkom. Mijn persoonlijke doel is mensen na een moeilijke periode het heft weer in eigen handen te laten nemen.”
Mold is het IJslandse woord voor  ‘aarde’ en ‘grond’. Het staat voor nuchter en stevig, maar wel met volle aandacht èn resultaatgericht. Je kunt krachtig weer verder en blijft niet stilstaan.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marleen Claassen via (06) 134 932 20 of info@moldmove.nl. Of kijk op de website www.moldmove.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12