Afbeelding

True Blue Delft Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 22, Jaargang 30 |

DELFT – True Blue Delft is een fotostudio, tearoom en heeft daarnaast een ruime sortering bijzondere cadeaus en souvenirs. Dat is sinds kort ook te zien aan de buitenkant van het pand.

De gevel van het pand aan de Voorstraat 8 is voor RODI reclame & belettering flink onder handen genomen. Wie het Delfts blauwe geheel bekijkt, ziet meteen waarvoor je bij True Blue Delft terecht kunt. “De gevel kon wel een opknapbeurt gebruiken”, blikt Jasperina Sietsma van de Stichting True Blue Delft terug. “Het moest opvallen voor voorbijgangers.” Dat is gelukt. “De gevel ziet er heel mooi uit. We zijn tevreden met de uitvoering en krijgen veel reacties. Iedereen vindt het leuk.”
True Blue Delft opende 3 juni voor het eerst de deuren voor publiek. Sindsdien kan iedereen er terecht voor een fotoshoot in Delftse klederdracht of in een typisch Delfts decor. “Verder hebben we lekkere drinks en bites en originele souvenirs”, vertelt Sietsma. “Onze winkel is heel bijzonder. Vanaf september wordt deze gerund door mensen met een beperking.” De winkel kwam tot stand met dank aan Fonds 1818 dat een startfinanciering ter beschikking stelde, het Skanfonds, Haëlla stichting en stichting Doen. Zie voor meer informatie de website www.truebluedelft.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12