Afbeelding

RODI VACATUREBANK, Delft op Zondag helpt je zoeken naar een baan

vaste rubrieken

Editie: Week 20, Jaargang 21 |

Roelf van der Molen.

DELFT – De krant Delft op Zondag helpt Delftenaren die op zoek zijn naar een baan. We leven in onzekere tijden en dat maakt een geregeld inkomen ontzettend belangrijk. Omdat veel werkzoekenden nu eenmaal niet over een heel breed netwerk beschikken, heeft Delft op Zondag besloten dat van haar in te zetten.

U kunt zich helemaal gratis opgeven voor onze rubriek ‘RODI VACATUREBANK; Delft op Zondag helpt je zoeken naar een baan’. Hoe dat werkt? Simpel. Mail een tekst van maximaal 200 woorden en vertel daarin wie u bent, wat uw opleiding en ervaring is en welk soort werk u zoekt. En natuurlijk: waarom de werkgever die de krant Delft op Zondag openslaat, juist u moet uitnodigen voor een gesprek! Doe een duidelijke foto van uzelf bij de mail en wij zorgen voor de rest. Stuur uw mail naar redactie@delftopzondag.nl en vermeld in het commentveld ‘VACATURE’. Deze week: Roelf van der Molen.
Mijn naam is Roelf van der Molen, 56 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen (6,5,4,2).Ik ben een duizendpoot die diverse dingen gedaan heeft. Zoals leidinggevende bij elektro/electronica groothandels. Assurantie tp, leidinggevende schoonmaak projecten, ZZP'er, telemarketing B-to-B.Ik wil heel graag vast werk, alles is bespreekbaar. Mag op contract/ZZP-basis zijn. Ben zeer flexibel en in voor elk soort werk of opdracht. Dit mag ook voor tijdelijk zijn. U kunt mij bereiken op izd_r@yahoo.com. Mijn cv is op aanvraag beschikbaar. 

Bent u de volgende kandidaat? Stuur een mail naar redactie@delftopzondag.nl of reageer via de website: www.delftopzondag.nl.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12