Afbeelding

Sportsbar The Score: genieten van sport en lekker eten

vaste rubrieken

Editie: Week 37, Jaargang 22 |

Bij Sportsbar The Score kun je live wedstrijden kijken met een heel gezelschap, onder het genot van een heleboel lekkere snacks.

DELFT – Bijna een jaar geleden heeft Sportsbar The Score zijn deuren geopend. Op de plaats waar eerst een Beren eetcafé gevestigd was, aan het Doelenplein 7, bevindt zich nu een unieke sportsbar met als belangrijk kenmerk een grote wand met televisieschermen. The Score moet een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die live een sportwedstrijd willen volgen. Wedstrijden uit de Eredivisie, matches uit alle andere landen, maar ook de NFL, de NBA en Formule 1. Lekker even wat eten tijdens het kijken van zo’n wedstrijd, met een heleboel mensen die de wedstrijd ook graag willen zien, onder het genot van finger food, nacho’s of een snackplateau. “Wij zijn heel Amerikaans georiënteerd”, zegt bedrijfsleider Robin Tromp. “Het is een van oorsprong Amerikaans concept en uniek in zijn soort. Je hebt nu in Delft iets wat er nog niet was. Sinds een aantal maanden kun je hier ook zelf een sport beoefenen. We hebben er namelijk ook twee nieuwe dartborden bij gekregen.”
Tapa's
“Wat veel mensen nog niet weten, is dat je bij ons ook heerlijk kunt dineren. Of je nu van sport houdt of niet”, gaat hij verder. “Helemaal nieuw is het tapas concept dat we afgelopen maandag geïntroduceerd hebben. Op de kaart staan meer dan veertig verschillende tapa's en de mensen kunnen onbeperkt eten voor 15 euro per persoon. De eerste reacties zijn heel lovend.” Ondanks de lage prijs die je bij Sportsbar The Score betaalt, krijg je hier wel de beste kwaliteit en service. Voor iedereen die fan was van de spareribs en burgers van The Score, niet getreurd. Deze gerechten kun je ook nog gewoon bestellen, alleen vallen ze niet onder het all you can eat tapa's. Voor meer informatie of reserveringen kun je bellen naar (015) 213 63 82 of surfen naar www.sportsbar-thescore.com.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12