Afbeelding

Het is maar dat u het weet - 23 December 2012

vaste rubrieken

Editie: Week 52, Jaargang 20 |

Het Startpunt wonen zorg welzijn en DIVA Delft aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft, zijn van maandag 24 december t/m dinsdag 1 januari gesloten. We zijn die dagen ook niet telefonisch bereikbaar. Het is wel mogelijk om vragen te stellen via de mail, dat kan via info@startpuntwonenzorgwelzijn.nl.

Met de kerst en bijhorende overbekende liederen voor de deur wordt het in het weekend nog even genieten in Café de V van muziek op niveau. Derk Groen zal met enkele zeer ervaren muzikanten weer even laten horen waarom hij voorheen bijvoorbeeld speelde in de band van Anouk en waarom hij een belangrijke sleutel is in de Delftse Zappa Tribute band Cuccurillo Brillo Brullo. Zaterdag 22 december vanaf 21.30 uur.

In januari 2013 vinden in wijkcentrum de Parel aan de Van Beresteynstraat 99 weer computercursussen plaats. Ze staan onder leiding van zeer deskundige vrijwilligers. Voor acht lessen betaalt u 40 euro. Opgeven kan bij het wijkcentrum: 015-7600230.

Ontdek de wondere wereld van de kunsten in het Rietveld Theater. Dans en Grietje is voor alle kinderen en volwassenen die graag uit willen gaan op zondagmiddag. Jong kan zich uitleven op de kinderdisco in de Grote Zaal, spelen met theaterlicht & muziek en losgaan op de klanken van DJ Skip (5 jr) en Dj Saunder. Vanaf 14.30 uur kun je meedoen met een workshop break- of streetdance of je verkleden in de Something Extra verkleedhoek. Papa’s en mama’s dansen in de foyer met DJ David Laughton onder het genot van een drankje. Hij draait heerlijke wereldse muziek waarbij stilzitten praktisch onmogelijk is. Reserveren kan via reserveringen@maanvisproducties.nl.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte welkom op de feestelijke openingsbijeenkomst van Longpunt Delft op dinsdag 8 januari van 14.00 tot 16.00 in Woonzorgcentrum ‘Die Buytenweye’. Wethouder De Prez (Zorg en Wijken) verzorgt de officiële opening. Vervolgens zal longarts Pannekoek van het Reinier de Graaf Gasthuis ingaan op de impact die een chronische longziekte kan hebben. De gratis bijeenkomsten van Longpunt Delft vinden elke tweede dinsdag van de maand plaats in Woonzorgcentrum ‘Die Buytenweye’ aan de Chopinlaan 9.

Iedereen wordt getroffen door de crisis, zeker de singles. De kosten van een single huishouden zijn hoog. Singles maken nu echt bewuste keuzes, waar geef ik mijn geld aan uit. Vakantie, lekker uit eten of de hand op de knip. Het blijkt dat veel singles toch de stap nemen om juist nu op zoek te gaan naar die ene speciale man of vrouw, die een aanvulling is in het leven. Hoe leuk kan het zijn om nu de man of vrouw van je dromen te ontmoeten. Els Hazelhof van 40PlusRelatie adviseert: “Laat het zoeken naar een partner niet aan het toeval over maar aan de specialist op dit gebied: 40PlusRelatie.nl.”

Inschrijven voor de Oliebollencross op zondag 30 december kan bij Wippolder. Er is voldoende parkeergelegenheid en douchegelegenheid. De 2,3 km Jeugdcross start 10.45 uur (2 euro), de 4,6 km korte cross om 10.45 uur (2 euro) en de 9,2 km lange cross start om 11.30 uur (2 euro). Extra aandacht voor de jeugd: de strijd om de Schone Schoen. Jeugd 6 t/m 12 jaar – 1 ronde- 2300 meter-start 10.45; Jeugd 13 t/m 15 jaar -2 rondes- start 10.45 uur. Start tegenover begraafplaats Iepenhof. Info/uitslagen op www.dekoplopers.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12