Afbeelding

Delvenaar in beeld: Mischa Coulier (38), verzekeringsadviseur

vaste rubrieken

Editie: Week 13, Jaargang 22 |

- Wat ben je hier op het Laantje achter Wilhelmina aan het doen?
“Ik heb afgesproken met een vriend van me. We gaan een biertje drinken in Locus Publicus, mijn favoriete kroeg in Delft.”

- Is wel een beetje een studentenkroeg…
“Ja, dat klopt, maar ze hebben goede bieren en het is een relaxte tent om te zitten.”

- Spreek je vaak met die vriend af?
“Ik heb hem een aantal maanden niet gezien. Hij woont in Den Haag en heeft sinds een tijdje een baan in Alblasserdam, dus daar gaan we even over bijbabbelen.”

- Heb je afgelopen week nog iets leuks gedaan?
“Ik ben met een andere vriend bij O’Casey’s in Den Haag geweest. Dat is ook een kroeg waar ik graag kom.”

- Je onderhoudt de vriendschappen goed?
“Ja, dat is heel belangrijk.”

- Wat is jouw nieuws van de week?
“De Nucleair Summit. Dat heeft de afgelopen dagen toch heel veel impact gehad. Ik werk in Den Haag, dus ik heb veel voorbij zien komen. Er was natuurlijk ook veel heisa rondom het verkeer, maar gelukkig hebben weinig mensen er uiteindelijk last van gehad. Wat ik het leukst vond, was het hele tafereel rondom Obama. Ik heb in Amerika stage gelopen in de tijd dat Clinton president was. Daardoor was ik al een beetje gewend aan die kermis. Nu, met Obama blijkt er niets veranderd te zijn. Je kunt zeggen dat het zwaar overdreven is, maar het is natuurlijk ook wel weer mooi. Alle heisa over zijn auto’s en helikopters. Dat hoort er gewoon bij. Overigens is het natuurlijk vooral heel goed voor de regio Den Haag dat die Summit hier heeft plaatsgevonden. Het heeft natuurlijk wat voeten in de aarde gehad, maar ik denk dat het toch ‘een goed iets’ is geweest.” (MA)

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12