Afbeelding

Ilya Koeriers Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 22, Jaargang 30 |

DELFT – Wie iets wil vervoeren, is hiervoor bij Ilya Koeriers aan het juiste adres. En dat zeven dagen per week en 24 uur per etmaal. Sinds kort kan iedereen het al van verre zien als Ilya Koeriers onderweg is.


De bedrijfsvoertuigen zijn namelijk door RODI reclame & belettering onder handen genomen. De verhuislift is voorzien van permanente reclame-uitingen. Verder liet Sabah van Ilya Koeriers meerdere grote magneten met zijn bedrijfsgegevens maken. Die kan hij op z’n bussen plakken en deze er weer gemakkelijk afhalen als een opdrachtgever dit niet wil. “Hiervoor waren de wagens helemaal wit. Het is mooi dat iedereen me nu onderweg kan herkennen”, vertelt Sabah. “RODI heeft de klus erg mooi uitgevoerd, ik ben er erg blij mee.” Hij kent RODI al langer. Op woensdag brengt hij voor RODI verspreiding de Delftse Post naar de bezorgers, op zaterdag levert hij pakken met nieuwe edities van Delft op Zondag af bij de bezorgers. “RODI staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid”, weet hij. “Er werken goede mensen.” Dus twijfelde hij er niet aan om z’n verhuislift en bedrijfsbus door RODI te laten beletteren.
Het ervaren team van Ilya Koeriers kan worden ingeschakeld voor particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, meubeltransport, ontruimingen en al het andere dat u wilt vervoeren door binnen- en buitenland. Zie voor meer informatie de website www.ilyakoeriers.nl of bel naar 06-84900081.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12